2777
2789
عنوان

قارچ 🍄 پوستی چیکار کنم 😞؟

197 بازدید | 14 پست

سلام.خانوما 2 سال روی شکمم و دست راستم دون دون های قرمز میزنه هی میره و میاد هی حرکت میکنه ممکنِ قارچ پوستی باشه؟چیکار کنم😢

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘

یعنی تو این دوسال دکتر نرفتی؟ 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا جدیش نگرفتم چون هی محو میشد باز میومد گفتم خود ب خود خوب میشه 😢

خیلی عجیبه برام واقعا .. حتما دکتر برو حتما

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
مال داداش من اینطوری بود رو بازوهاش دون دون های قرمز....رفت دکتر فهمید قارچه یه سری پماد و صابون داد ...

فدای چشات بشم عزیز دلم ممنون گلم 😘خیلی لطف کردی دورت بگردم...یک دنیا تشکر بزرگواری کردی جواب دادی گلم💙💜💙💜💙

قرفونت برم عزیزم...مرسی ک جواب دادی😙😙😘😘

خواهش میکنم عزیزم . دور بر من چند نفر اینجوری شدن یکیشون حساسیت ب ارده بود یکیشون گوجه یکیشون مواد شوینده .. تو باید بری دکتر تا بدونی علتش چیه خودتم دقت کن ببین چی خوردی یا چیکار کردی ک برگشته دون دونای قرمزش

خواهش میکنم عزیزم . دور بر من چند نفر اینجوری شدن یکیشون حساسیت ب ارده بود یکیشون گوجه یکیشون مواد ش ...

قربونت برم عزیز دلم یک دنیا تشکر بله باید توجه کنم ببینم از چیه بزرگواری کردی جواب دادی گلم💜💙💜💙😘😘😘