2777
2789
عنوان

یه چند وقت به کسی نمیگم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 35 پست

میدونید چرا بنظر من کلا همه آدما یه حس رقابت دارن منتظر مشکل دیگرونن اگه ازشون جلو بزنی حالشون بد میشه برعکی اگه خالتون بد باشه قشنگ میشنن کارشناس   ناخواسته این اتفاق میوفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونید چرا بنظر من کلا همه آدما یه حس رقابت دارن منتظر مشکل دیگرونن اگه ازشون جلو بزنی حالشون بد می ...

منم قبول دارم از صمیمی ترین دوستام زیرآب دیدم پشت سرم حرف زدن و از شادی هام تو صورتم نگاه کردن بد گفتن

به هر کسی نباید بگی. مخصوصا دوست. معمولا ملت از دیدن مشکل و ناراحتیت لذت می برن. حتی اگه ظاهرا اینجوری نشون ندن. چون برای خیلیا اینجوریه که هر چقدر دیگران بیشتر مشکل داشته باشن، من بیشتر احساس خوشبختی می کنم و آروم می شم.

خیلی وقتا هم تبدیل به سلاح می کنن و وقتی که انتظارشو نداری ازش استفاده می کنن.

من به کسی جز خانوادم(مامانم...خواهر و برادرام) نمی گم. به این نتیجه رسیدم که جز اونا کسی واقعا دلسوزی نمی کنه. واقعا گوش نمی کنه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
من حتی اینجام نمیگم.تا یه چیزی در مورد شوهرت میگی میگن طلاق بگیر

من یه بار از شوخیای بین خودمو شوهرم گفتم اینجا همه هر چی از دهنشون دراومد به شوهرم گفتن دفاعم کردم ازش گفتن چقدر بدبختی 😐😐حالا به اونایی که شوهر خیانت کار بد دهن دست بزن دارن میگن باهاش بساز براش شام درست کن😂😂

اره منم دقیقا همین الان ب این نتیجه رسیدم

هر چی میشد برای دوست صمیمیم تعریف میکردم اما الان میبینم اشتباهه چون اگه زمانی خوشحال باشم اون زمانای ناخوشیو میکوبه تو سرم

واس همین دیگ تصمیم دارم ب کسی نگم

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
من نگم ميتركم

بیای تو نینی سایت بگی بهتره

تا اینکه ب یکی از دوستات بگی

چون اینجا یادشون میره و نمیکوبونن تو سرت اما اون دوست ک نمیشه اسمشم دوست گذاشت هیچوقت یادش نمیره

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
بنظرم هیچ کس خانواده ادم نمیشه اونا از موفقیتت لذت میبرن

من از خانوادمم خیری ندیدم بابام میره به عموم یا عمم میگه مامانمم به خالم و مادربزرگم اونام زحمت میکشن پخشش میکنن هفت کوچه اونورتر !

بیای تو نینی سایت بگی بهتره تا اینکه ب یکی از دوستات بگی چون اینجا یادشون میره و نمیکوبونن تو سرت ...

من كه عاشق بچه هاى اينجام

يه روز نيام حس ميكنم منتظرن نگرانم هستن شب كه ميرم خونه زود ميام خيالم راحت ميشه 😁

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

بنظرم ادم باید خودش حاش کنه یا باهاش کنار بیاد یا خانواده من فقط به خواهرم میگم به خانواده نه چون زود نگران میشن الان هفت سال ازدواج کردم هرروز پای تلفن به مامانم میگم زندگیم عالییییه