2777
2789
عنوان

واردا به بی بی چک لطفا بیایید💋💖💋

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 133 پست
عزیزم برای من خیلی اینجوری سده زیاد دل نبد برو ازمایش خون بده خیالتو راحت کن

فردا ان شاءالله میرم

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
چندوقته منتظری گلم؟

عزیزم از سال ۹۴ تو اقدامم دوتا سقط داشتم والان مجدد یه ساله منتظرم

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز عقب انداختی من 1 خرداد بی بی زدم مثبت شد

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
این دو روز بعده پررنگتره، رفتم آز

خداروشکر ان شاءالله بسلامت بغلت بگیری💋💋

چند روز عقب انداختی من 1 خرداد بی بی زدم مثبت شد

یه روز عزیزم دیروز موعدم بود ... تبریک میگم عزیزم

فردا ان شاءالله میرم

انشالله با جواب ازمایش مثبت روبه رو بشی💕💕

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
ماله من خیلی پررنگ بود اما همون روز پری شدم دو روز پشت سرهم بی بی مثبت شد مارکشون هم مدیکور بود ز ...

وااای چه سخت 

خداروشکر ان شاءالله بسلامت بغلت بگیری💋💋

انشالله شمام مادر میشی

منم یه روزی در حسرت بودم و این آرزو رو محال میدونستم

به خدا توکل کن عزیزم

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
انشالله با جواب ازمایش مثبت روبه رو بشی💕💕

تشکر یه دنیا دوست خوبم❤❤

انشالله شمام مادر میشی منم یه روزی در حسرت بودم و این آرزو رو محال میدونستم به خدا توکل کن عزیزم

ان شاءالله هیچ زنی منتظر نمونه خیلی سخته ... امیدم بخداست عزیزم💋💋

حتما من ک حس میکنم بارداری  برو سریع ازمایش بده

الان نمیتونم برم روزم خیلی سختمه ... ان شاءالله رفتم بهت خبر میدم عزیزم

یه روز عزیزم دیروز موعدم بود ... تبریک میگم عزیزم

خیلی ممنون دعا میکنم همه منتظرا دامنسون سبز بشه ب حق امام رضا