2789

من خیلی تحت تاثیر یه سری حرفاش قرار گرفتم.البته همه حرفاشم قبول ندارم.شما چطور؟تو اینستا هم پیج داره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام وقتت رو روی چیزهای خوب بگذار .شنیدن هرچیزی خوب نیست 

ینی شما قبولش نداری؟به نظرم چیز بدی نیومد

چرت زیاد میگه. لا به لاش حرف خوب میزنه

چیزی گوش بده که منبعش شکم و ماتحت نباشه

یه طوری حرف میزنه انگار همه چیز رو میدونه و تو هم باورت میشه واقعآ راست هست. یه حالت مراد و مریدی یه وجود میاره. یه رفیق دارم غیر از حرف اون حرف هیچکس قبول نداره. سلام میکنی دعوا داره و از کانالش پست ول میکنه توی گروه چت

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

سخنرانی هاش رو گوش میدم بنظرم خوبن . اقای حسن عباسی و پناهیان رو هم‌گوش میدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من یه بار رفتم همایش رائفی  تو دانشگاه عاشق یه پسره شدم از اول تا آخر حواسم به پسره بود هیچی یا ...

😂😂اخرش چی شد؟با همین الان؟😃

من یه بار رفتم همایش رائفی  تو دانشگاه عاشق یه پسره شدم از اول تا آخر حواسم به پسره بود هیچی یا ...

عاشقت شدم ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من خوشم میاد و خیلی جالب و جذابه برام، اطلاعات خوبی داره

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس