2777
2789

همیشه گریه میکرد ولی نه اینجوری کولیک داره بعد ۴۰ روزگیش دو روز می‌خوابید دو روز گریه میکرد

شوهرم امشب اومده بود خونه بچه یکم پی پی کرد خواستم پاکش کنم نزاشت ساعت ۹ ۱۰ شب به زور برد حموم با آب سرد ملایم گفت باید بشوری شستم باز گفت تمیز نشده خودش شستش

وسواس داره از اونموقع بچه نخوابید تا الان 

اولش نیم ساعت نگاه کرد بعد شروع کرد به نق زدن یک ساعت 

بعد یک ساعت گریه کم

و ۲ ساعت بود اصلا گریش بند نمی اومد 

کلی بازیش دادم شیر دادم آروغشو گرفتم شربت واسه نفخ دادم اسفند دود کردم صدقه دادم تخم مرغ شکستم به پشتش روغن مالیدم اصلا تاثیری نداشت 

آخرش پاشدم رفتم مادرشوهرم اینارو از خواب بیدار کردم اونم نمیتونست آرومش کنه 

بچه طفلکم آخرش گلوش خشک شد دیگه نتونست گریه کنه یکم شیر دادم خوابیده ولی باز هی صدا در میاره 

هیچ شبی به این شدت نبود گریش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو خاله زنک بازی درنیاره بچه ۴۰ روزه رو مدت طولانی اونم با آب سرد نمی شورن

مردیکه پلشت وسواس داره پدرمو درآورده حالا گیر داده به بچه 

بخدا روز خوش ندارم هر چقدر تمیز میکنم نه رو میگه باز کثیفه سرمو میخوره

دیگه اینهمه بچه رو نشورین به همسرتم نده بشوره شاید بلایی سرش آورده اینجور بچه گریه کرده.

دیه با اون مرتیکه حرفم نمیزنم خونه نمی اومد یبارم اومد اینطوری

الهی عزیزم نگران نباش بچه انقدری یا گوشش درد میکنه یا پهلوهاش سرماخورده ببرش دکتر ببین چی میده

زنعموی من میگه وکس بچه بزن به پشت گوش و پاشنه ی پاش دردش رو میکشه

اصلا هم جلوی شوهرت عوضش نکن بابای منم وسواسه من اصلا جلوش بچه عوض نمیکنم وگرنه بچه و خودمو و کل خونه رو اب میکشه