2777
2789
عنوان

خانما اقايون سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 62 پست
شرکت کجاست  شیراز هم می فرسته

تهران اسلامشهره

منم پول ریختم ۵۰ تومن منتظرم وسایل رزین بفرسته چون خودمم واردم به کار رزین

همه جا میفرستن به اون ایدی پیام بدید وارد کانال میکنه شمارو خودتون نگاه بندازید

میشه بیشترتوضیح بدی

مثلا یک تومان میزارم تو بورس در یک لحضه 10 درصد میره بالا سریع میفروشم هر یک تومان 100 هزارتومان سود میده .ممکنه یهو هم پایین بیاد ولی ترسی از پایین امدن بورس ندارم چون فرداش دوباره میره بالا یا یک ساعت بعدش میره بالا.فقط و فقط باید انلاین باشی تا رفت بالا بفروشی و وقتی امد پایین خرید کنی.کار خیلی اسونی هست

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران اسلامشهره منم پول ریختم ۵۰ تومن منتظرم وسایل رزین بفرسته چون خودمم واردم به کار رزین همه جا ...

الان فرستاده یا نه 

مهم این هست 

دو بار واسه خونواده کار در منزل پول دادم هر دو پول و خوردن و تل رو قطع کردن.

ایشا.. که واقعی باشه 

S8 دارم سایه کیبورد افتاده گویا روشن مونده بوده روی تایمر هم نبوده سایه کیبورد فارسی مونده رو دیسپل ...

فک نمیکردم S8 مشکل سایه داشته باشع

ببینید خانوم این درواقع مشکل نیس و ضعف تکنولوژیه

وقتی روی یه صفحه زیاد باشید یه تصویر شفاف از همون صفحه میفته رو صفحه گوشی

تا الان ندیدم راه حل قطعی که بتونه این مشکل رو درست کنه

پیک موتوری رستوران خدا