2777
2789
عنوان

خانما اقايون سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه پردرامد فقط و فقط بورس.من خودم کارمند هستم ولی تو بورس سرمایه گزاری کردم در عرض یک لحضه نسبت به سرمایه ات 10 درصد سود میکنی .اگه زرنگ باشی میتونی بدون درد سر با سرمایه اندک میلیونر بشی

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   
چجوري تدريس ميکنه؟

براشون فیلم مراحل پخت اون نوع شیرینی رومیفرسته بعدباوویس یاتایپی راهنماییشون میکنه یه گروه خیلی بزرگ داره برای رفع اشکال که هرکی آموزش میده اونجاعضومیکنه 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

یکی از دختر دایی های شوهرم روسری میخره میاره تو خونه و تو مهمونیا میفروشه درآمدشم خوبه بعضی وقتا همراهش پاپوش و اینام میاره و کانالم داره اینترنتیم میفروشه  فک نکنم سرمایه اولیه زیادی هم بخواد من خودم تا حالا چند بار ازش خرید کردم

خودمم روی بشقاب سفالی نقاشی میکشم و میزنم تو خونه فامیلا که میان میبینن خوششون میاد میگن واسه اونام بکشم و اونا میزنن تو خونشون فامیلای دیگشون میبینن و به همین ترتیب...

اولش یکم سخته مثلا کسی نمیخواد و اینا ولی بعد درست میشه هزینه زیادم نمیخواد دو تا قلمو و گواش و بشقاب