از رو درصد بلد نیستم عزیزم نگران نباش فقط استراحت مطلق باش برا توالت بلند شو وشیال هات مرتب استفاده کن.
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هموراژی داشتم از اندازه خود جنین خیلی بیشتر بود ولی به لطف خدا رفع شد استراحت مطلللق داشتم و شیاف مصرف میکردم الانم هفته ۳۶ بارداریم ان شالله شماهم به سلامت بگذرونی این روزا رو
خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞
استرس نداشته باش خیلی ها دارن منم هفته ۶ چون لک داشتم سونو دادم هماتوم ۱۲در۲۶ داشتم رفع شد اصلا نگران نباش فقط استراحت استراحت من تا سونو ان تی که ۱۲ هفته بود فقط برا توالت بلند میشدم سخت بود اما میگذره.استرس نداشته باش😊
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
عزیزم اندازه ساک رو زده ۱۶ میلی متر بنظرتون کوچیکه الان دوهفته است دارم استراحت میکنم وشیاف ا ...
هماتوم من تو دوازده هفته بیست میلی متر بود که دکتر گفت زیاد بزرگ نیست و جای نگرانی نداره فقط استراحت کن ...نگران نباش و توکل کن به خدا ..ان شالله بارداری بی خطری داشته باشی...
بله دقیقا خیلی سخته برا من استراحت اخه یه بچه دیگه هم دارم راستی ببخشید بعد اینکه رفع شد بازم باید ا ...
بعد اینکه سونو گفت رفع شده.نیازی به استراحت نیست
من داشتم تو بارداری.بزرگ بود مال من.استراحت مطلق بودم و شیاف استفاده میکردم.کااااااااملا دراز کش و بی حرکت.فقط با قدم مورچه ای میرفتم توالت.واسه حموم صندلی میذاشت تو حمو مامانم منم میرفتم فقط در حد یه دوش گرفتن