2789

من خواب میدیدم

خواب میدیدم اونی که طلسمم کرده منو میزنه

جالبه توی دو هفته تقریبا هر چند شب یبار خوابشو میدیدم

اولش محکم منو میزد تو خواب ...

من از طریقی فهمیدم طلسمم کرده

بعد شروع کردم باطل کردن

توی این دو هفته مدام خوابشو میدیدم اوایل محکم میزدم بعد هی دستش سبک تر میشد تو خواب

تا بار اخر اومد منو بزنه نتونست ... انگار داشت عذاب میکشید حتی نتونست دستش رو بلند کنه

و باطل شد شکر خدا

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم طلسم بوده یا چی ولی خانواده شوهر من شدیداً اهل دعا و جادو هستن،یادمه وقتی ازدواج کرده بودم وارد خانوادشون شده بودم و از یک سری چیزها ناراضی بودم انگار یکی زیپ دهن منو بسته و قفل کرده بود اصلا نمیتونستم جوابشون رو بدم در صورتی که دختر زبون درازی بودم درکل..

من خواب میدیدمخواب میدیدم اونی که طلسمم کرده منو میزنهجالبه توی دو هفته تقریبا هر چند شب یبار خوابشو ...

خداروشکر باطل کردید چرا طلسمتون کرده بود؟میشناختی که میتونستی بری ازش بپرسی چه بیشعور بوده

نمیدونم طلسم بوده یا چی ولی خانواده شوهر من شدیداً اهل دعا و جادو هستن،یادمه وقتی ازدواج کرده بودم و ...

سعی کنیم از این خانواده ها دور باشیم خونه خراب کنن کسی که خدارو نشناسه مطمئن باش هربلاییم سربندهش میاره

نمیدونم طلسم بوده یا چی ولی خانواده شوهر من شدیداً اهل دعا و جادو هستن،یادمه وقتی ازدواج کرده بودم و ...

زبون بند برات گرفتن

منم شوهرمو ۲ متر میدیدم خیلی به چشمم میومد مادرشوهرم بعد ازدواج گفت پیش ستاره بین رفتم گفته خوبه ستاره هاشون روبروعه

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

خداروشکر باطل کردید چرا طلسمتون کرده بود؟میشناختی که میتونستی بری ازش بپرسی چه بیشعور بوده

حسادت ... چطور ثابت میکردم ؟

بعدش به حالو روز خیلی بدی افتاد

حسادت ... چطور ثابت میکردم ؟ بعدش به حالو روز خیلی بدی افتاد

اره منم دیدم اونایی که طلسم مینویسن وضع خودشون خیلی بدتر میشه حتی موجودات دیگه هم به خونشون باز میشه

جالبه تو این مدت جنو اینام تو خونه میدیدم .... خدا نیاره برا کسی

یکبار یه چیزی پام رو گرفت ...

جالبه تو این مدت جنو اینام تو خونه میدیدم .... خدا نیاره برا کسی یکبار یه چیزی پام رو گرفت ...

مهم اینه الان باطل شده خیلی تو خونه ت سوره بقره ونور بزار اونا دفنشون میکنه

اره منم دیدم اونایی که طلسم مینویسن وضع خودشون خیلی بدتر میشه حتی موجودات دیگه هم به خونشون باز میشه

اره خدا رو شکر

همش برگشت به خودش ... مث دیوونه ها شده بود