2777
2789
عنوان

النگوهام+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 47 پست

عزیزم مبارک باشه...اونارودیگه فروختی..بااین جدیداحال کن....😊

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

[QUOTE=92242221]برابر دادی ضرر کردی یکی از اشناامون شمش و زنجیر و گوشوارشو داد با ۲۳۰۰پول فقط شد سه لنگه النگو...😑 ...[/QUOT]

از کجا پیدا میکنی؟؟؟

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری طاقت اوردی 

من مامانم تعریف کرد که یک النگو قدیمی توپر رو که مال مجردی های مامانم بود و مادربزرگم بهش داده بود رو برده عوض کرده و جلوی چشماش شکونده و خورد کرده که ببینه توش هم طلای یا نه ....

وقتی تعریف میکرد همینطور اشک میریختم...خیلی ناراحت کننده هست.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

واای عاشق النگوهای اولت شدم.ای دختر چرا اینکارو کردی.ولی خو مبارکه دیگه شد دیگه.دیگه مگه میشه اونا نخورن.همچین حساب میکنن ما متوجه نمیشیم از کجا خوردن.مبارکت باشه

نمیدونم چراولی ادم وقتی طلاشومیخوادبفروشه انگاریه تیکه ازوجودشو ازش میگیرن

دقیقا

من اصلا طلا نمیفروشم

پول دستم بیاد طلای جدید میخرم ولی هنوز قدیمی ها رو دارم.

8ساله ازدواج کردم، سرویس طلای سفره عقدم و النگوهایی که بابام بهم داد و ... دارم هنوز...گذاشتم صندوق امانات بانک و فقط یک سرویس ظریف دم دست دارم.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
[QUOTE=92242221]برابر دادی ضرر کردی یکی از اشناامون شمش و زنجیر و گوشوارشو داد با ۲۳۰۰پول فقط شد سه ...

تو کل مغازه ها هست اتفاقا هفته ی قبلی هم گوشوارمو دادم و پول یه گوشواره و پلاک گرفتم بدون اجرت...اگه خواستی عکسشو بزارم عزیزم اصلا هم مشخص نیست رفت برام شستش

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
من مامانم تعریف کرد که یک النگو قدیمی توپر رو که مال مجردی های مامانم بود و مادربزرگم بهش داده بود ر ...

عزیزم مال منم واسه همین قیچی کرد چون از این حلقه ایا بود میخواست ببینم توش چیه😑

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
تو کل مغازه ها هست اتفاقا هفته ی قبلی هم گوشوارمو دادم و پول یه گوشواره و پلاک گرفتم بدون اجرت...اگه ...

اهان یعنی از مغازه میخرید میگید دست دوم میخوام؟؟

فکر کردم از ادم عادی تو سایت دیواری اینا.

میشه ببینمشون لطفا.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
نه عزیزم دیوار که واسه طلا معتبر نیست از مغازه میگیرم این روزا همشون دارن...چشم عزیزم

اره فرقی نمیکنه با بقیه طلاها🤔

پس خواستم بگیرم‌میگم دست دوم بده.🤔

مبارکت باشن عزیزم.

اره فرقی نمیکنه با بقیه طلاها🤔 پس خواستم بگیرم‌میگم دست دوم بده.🤔

بله حتما همین کارو بکن ولی خیلی بگرد تا اونی که میخوای پیدا کنی