2777
2789
عنوان

النگوهام+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاهای خودم ۱۱.۶۰۰ اینا هم ۱۱.۶۰۰

برابر دادی ضرر کردی یکی از اشناامون شمش و زنجیر و گوشوارشو داد با ۲۳۰۰پول فقط شد سه لنگه النگو...😑😑😑ولی من خودم هروقت بخوام بگردم طلای دست دوم که باب میلم باشه پیدا میکنم الخصوص که تو این مدت کا طلا گرون شده همه فروختن طلاهای قشنگی پیدا میشه

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
النگوهای خودمو برید نمیشه برم همونارو ازش بگییررم؟؟؟

اول که گیرت نمیاد دومم که اگه گیرت اومد همینایی هم که دستته رو جز دست دوم حساب میکنه

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
دیروز فروختما فک نکنم اب کررده باشه 

گوشواره ی منو همون لحظه  قیچی کرد ذره ذره اش کرد و بعدش سوختش و سیاش کرد که بره ابش کنه😐😥

حساب کنه بهتر از دو ملیون ضرره که 

عزیزم منظورم اینه که اینایی که دستته رو ۹ملیون هم نمیخره بدون اجرت و...میخره مثل قبلی ضرر میکنی

[QUOTE=92242140]طلاهای خودم ۱۱.۶۰۰ اینا هم ۱۱.۶۰۰[/QUOTE

خب همیشه همینطور میشه

وقتی طلا رو عوض میکنی در واقع ضرر میکنی

چون طلای بدون اجرت و بعنوان مستعمل ازت برمیدارن و طلای نو رو با دستمزد و اجرت حساب میکنن و بهت میدن.

اگه همینطور به عوض کردن ادامه بدی یهو میبینی با 11.600 فقط 15 گرم طلا داری.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
چجوری طاقت اوردی 

چون جاش یه گوشواره ی دیگه گرفتم🤣ولی خدایی گفتم بزار من برم اونور بعدا قیچیش کن بالاخره چند سال تو گوشم بود ناراحت شدم

من یه بنده خدایی رو میشناختم همسرش زرگر بود و میگفت هرچقدر به خریدار تخفیف میدم و برای اینکه شرعا مشکلی نداشته باشه ال میکنم بل میکنم بازم ته دلم راضی نمیشه که درآمدم حلاله. بنده خدا شغلش رو عوض کرد