2777
2789
عنوان

بچه ها اینا علایم تخمک گذاریه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 47 پست
فکر میکنم سنم پایین بود بیشتر داشتم  الان ترشح دارم ولی کشسانیشو متوجه نشدم

منم پارسال متوجه نمی شدم چند ماه بعد ک دکتر رفتم فهمیدم کم کاری تیرویید و پرولاکتین بالا دارم و احتمالا اون ماه ها ک متوجه نمی شدم تخمک گذاری نداشتم این ماه پودر اینوفولیک استفاده کردم روز ۲۳ سیکل تخمک گذاری انجام شد و کاملا احساس کردم هرچند دیر انجام شد 

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نمیدونم منم از بچه ها پرسیدم ولی دارم دیونه میشم از درد مثل زمان پریود که اینجور میشم ولی این ماه چه ...

آخه منم از روز چهاردهم تا امروز که شونزدهمه ماهیچه پشت پام گرفته اما اولین باره. نمی‌دونستم چرا، الان که شنیدم تعجب کردم. میگم شاید مال تخمک گذاریه مال منم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر میشه منم ی سوال بپرسم؟

جانم عزیزم

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
آخه منم از روز چهاردهم تا امروز که شونزدهمه ماهیچه پشت پام گرفته اما اولین باره. نمی‌دونستم چرا، الا ...

حتما همینجوره 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

من آخرین پریودم ۲۳ اردیبهشت بوده

۸ و ۱۰ ام این ماه رابطه داشتم با جلوگیری طبیعی

با توجه ب اینکه سیکل پریود من بین ۳۰ تا ۳۴ روز متغیر هستش

و من تو این دو سه روزه بدلیل ترشحات زیاد متوجه شدم ک احتمالا تخمک گذاریمه

حالا میخواستم بدونم چن درصد امکان بارداری هستش؟

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
آخه منم از روز چهاردهم تا امروز که شونزدهمه ماهیچه پشت پام گرفته اما اولین باره. نمی‌دونستم چرا، الا ...

اخه من شنیده بودم که گرفتگی عضلات داره گاهی وقتها به پا میزنه گاهی وقتها تخمدوندهست 

میخواستم مطمئن شم

من آخرین پریودم ۲۳ اردیبهشت بوده ۸ و ۱۰ ام این ماه رابطه داشتم با جلوگیری طبیعی با توجه ب اینکه سی ...

هرماه بیست و پنج درصد شانس بارداری هست ، توکل به خدا کن 

منم دو سال منتظرم عزیزم 

امیدوارم که انتظارت سر بیاد زودتر 🙏🌷

هرماه بیست و پنج درصد شانس بارداری هست ، توکل به خدا کن  منم دو سال منتظرم عزیزم  امیدوا ...

انشالله خدا ني ني بده ب تو

ولي دعا كن من باردار نباشم

نميخوام فعلا ني ني

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
اخه من شنیده بودم که گرفتگی عضلات داره گاهی وقتها به پا میزنه گاهی وقتها تخمدوندهست  میخواستم ...

جالب بود، ممنون، من نشنیده بودم. راستی یه سوال. شما میدونید درد سینه زمان پریودی رو حتما همه دارن، یااینکه نه؟ آخه من شاید تا حالا فقط چند بار درد داشتم. اصلا موقع پریودی سینه هام درد نمیگیرند. میخواستم بدونم طبیعیه؟

انشالله خدا ني ني بده ب تو ولي دعا كن من باردار نباشم نميخوام فعلا ني ني

انشالله هر چی به صلاحت اتفاق بیوفته 

نگران نباش 

الان انقدر بارداری سخت شده عزیزم 

از بس که استرس ها زیاد شده تغذیه ها بد شده 

امیدوارم هروقت که دلت میخواد نی نی دار شی

جالب بود، ممنون، من نشنیده بودم. راستی یه سوال. شما میدونید درد سینه زمان پریودی رو حتما همه دارن، ی ...

من که دارم عزیزم 

هر ماه 

حتی ماهی که باردار بودم بعدا از بین رفت ، هم سینه درد داشتم 

کلا همه علایم یکیه 

من که دارم عزیزم  هر ماه  حتی ماهی که باردار بودم بعدا از بین رفت ، هم سینه درد داشتم&nb ...

من خواهرم تو زمانی که باردار شده بود هم درد سینه نداشت، البته اون زمان پریودی اش داره.

من خواهرم تو زمانی که باردار شده بود هم درد سینه نداشت، البته اون زمان پریودی اش داره.

اصلا حساب کتاب نداره ، یهو ادم سورپرایز میشه ....نمیشه روش حساب باز کرد 

بعضی وقتها بدن خوشش میاد سینه درد میده بیرون ، بعضی وقتها پا درد دل درد 😄

اسیر شدیم به خدا ..

بازم خداروشکر که تنمون سالم 🙏🌷