2777
2789
عنوان

بچه ها اینا علایم تخمک گذاریه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 47 پست
استارتر اصلا نی نی نداری یا دوباره برای بارداری بعدی تو اقدامی؟

ندارم عزیزم یه بار باردار شدم خارج رحم شد ...

دیگه باردار نشدم 

فیلم عمل لاپاراسکوپی مو دیدم بچم عین کنجد تو لوله هام گیر کرده بود قیچیش کردن

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
اصلا حساب کتاب نداره ، یهو ادم سورپرایز میشه ....نمیشه روش حساب باز کرد  بعضی وقتها بدن خوش ...

آخ گفتی، یه ماه تقریبا تماااااااااااام علائم بارداری رو داشتم، حتی سینه درد شدید که نمی‌تونستم بهش دست بزنم، کلی ذوق و امید صددرصدی که باردارم، اما داش سیاه ضایع شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم عزیزم یه بار باردار شدم خارج رحم شد ... دیگه باردار نشدم  فیلم عمل لاپاراسکوپی مو دیدم ...

منم ندارم، یه سقطم داشتم. خدا خودش به همه نظر بندازه و اگر خیر و صلاحه همه رو و مارو شاد کنه.

آخ گفتی، یه ماه تقریبا تماااااااااااام علائمی بارداری رو داشتم، حتی سینه درد شدید که نمی‌تونستم بهش ...

منم هرماه دارم ولی سر موعد پریود میاد 😄

من میگم تو هر لحظه باید خدارو شکر کرد حتی در بدترین شرایط نعمتی واسه شکر گزاری هست 

همین که پریود میشیم نشونه سالم بودن بدن 

حالا باید ببینیم خدا کی مصلحت می‌دونه نی نی بده

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
منم ندارم، یه سقطم داشتم. خدا خودش به همه نظر بندازه و اگر خیر و صلاحه همه رو و مارو شاد کنه.

توکل به خدا نگران نباش 

آسیاب به نوبت هست ...

ماهنوز تو صف هستیم 

انشالله به زودی یه نون تازه و داغ توپول خوشمزه بهت میرسه 🙏😍

منم هر ما با علائم بارداری پریود میشم شش ساله دیگه دارم کم میارم 

منم شش سال ازدواج کردم دو سال ناباروری دارم ...

توکل به خدا 

خدا خودش تو قران گفته با مال و فرزند آزمایش میشیم 

من میگم خدا به مو میرسونه ولی پاره نمیکنه 

یه روز میاد که دیگه فکر میکنیم اخرشه

دقیقا درسته گلم. خیلی التماس دعا دارم ازتون

زنده باشی 💖 خدا کریمه 🌷🙏

عزیزم درکت میکنم کاملا. ان شاءالله که با خیر و صلاح خداوند بزودی دلتون شاد بشه.

مهر مادر به فرزند حالا حالا خاموش شدنی نیست ..

ادم به امید زندس 

بله همینطوره. توکل به خدای قادر و توانا

واسه هم دعای خیر کنیم ، حتما خیرش برمیگرده 

برات دعا میکنم در بهترین موقع خدا یه دونه کنجد تو دلت بکاره بهار بشه 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷