2777
2789
عنوان

سیسمونی خریدن از چه موقع😁

337 بازدید | 47 پست

سلام 

بچه ها میگم از کی شما شروع کردید سیسمونی خریدن ؟؟؟ 

بمن امروز گفت به احتمال زیاد نی نی پسره دوازده هفتمه

گویا تشخیص دکترم خیلی به واقعیت نزدیکه از دیگران که پیشش رفتن شنیدم

شماها از کی رفتید خرید؟ 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که فعلاخبری دورم نیست اما سه تا لباس و یه تشکچه برای نینیم خریدم هرروزم نگاشون میکنم اونروزم لباسلشوشستم خشک شد بازبرداشتم😄جای خدا بودم همچین بنده ای رو ناامیدنمیکردم😄😊

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
من که فعلاخبری دورم نیست اما سه تا لباس و یه تشکچه برای نینیم خریدم هرروزم نگاشون میکنم اونروزم لباس ...

اللهی به حق چهارده معصوم به زودی دامنت سبز بشه  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
اره و اینکه بگید چه چیزایی لازمه و چه چیزایی رو قبل از تعیین جنسیت میتونیم بخریم

من کاری از دستم برمیاد برات?سیسمونی میدوزم با طرح و رنگ دلخواهت،،اگه دوست داشتی امضامو بخون

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین