2777
2789
عنوان

سیسمونی خریدن از چه موقع😁

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهی به حق چهارده معصوم به زودی دامنت سبز بشه    

الهی آمیــــــن🙌 🙌فدای دل مهربونت

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
من انلاین کارمیکنم یعنی سفارشی،،،تشک گارد دار،،پتو بالشت زیرانداز ساک بالشت شیردهی و....

عکسه نمونه کاراتم میفرستی وگربخوایم؟

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

من سیزده ماهه تو اقدامم،از سه ناه قبل اقدام شرو کردم ب خریدم،همه رو اسپرت گرفتم،فقط چند دست لباس بیرون تو خونه ای مونده ک وقتی خدابهم دادو جنسیتش مامل مشخص شد میگیرم،تشک گاردار،مسافرتی،بالشت شیردهی و گارد تخت،کوسن ،تشک تعویض واسه مهمونی،چندتا عروسک روسی وتیلدا، ست سطل و دستمال،سبدلباس،سبداسباب بازی،تشک بازی،استخر توپ،اویز اسم واسه در اتاقوخیلی چیزای دیگش ک یادم نی الانو خودم دوختم،

حتی شیشه شیر و پستونک وفلاکس و قمقمه ناخن گیرو این چیزاشم گرفتم البته خارجی گرفتم ک تا2022وقت داره،کلی اسباب بازی و ماشینم گرفتم،فقط سرویس خواب وکمدش با ست کالسکه و کریرش مونده،

کالسکه وکریرشو نگرفتم چون میترسم دوقلوشه،چون دوقلو تو فامیل درجه یک خودمو شوهرم زیاده،وگرنه اونم میخریدم،

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
از بعد از غربالگری دوم ، من متاسفانه هرچی خریده بودم رو دستم موند چون تو غربال دوم دکتر گفت نی نیم م ...

اخی از چه لحاظ مشکل داشت که تازه اون موقع معلوم شد؟

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

راستش منم چون میدونم سنگین بشم نمیتونم چیزی بخرم و خیلیم وسواس خرید دارم میگم زودتر جنسیتو متوجه بشم برم تو کار خرید 😁

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
از بعد از غربالگری دوم ، من متاسفانه هرچی خریده بودم رو دستم موند چون تو غربال دوم دکتر گفت نی نیم م ...

غربالگری اولتون مشکل نداشت؟

اخی از چه لحاظ مشکل داشت که تازه اون موقع معلوم شد؟

من برای لاغری متفورمین میخوردم و چای سبز  از قبل بارداری بعد ناخواسته باردار شدم و چند بارم بعد از بارداریم اینارو خوردم ، دکتر بی سوادم با اینکه اینارو بهش گفته بودم بازم بهم فولیک اسید 1 داد در صورتی که باید فولیک 5 میداد ، چون هر دوی اینا باعث تخلیه فولیک اسید بدن میشه و احتمال نقایص سیستم عصبی جنین به شدت بالا میبره ، مخچه درست تشکیل نشده بود . سندروم دندی واکر ، گفتند باید سقط شه

عکسه نمونه کاراتم میفرستی وگربخوایم؟

بله اجی میتونی بیای تل که من راحت تر بتونم با شما درارتباط باشم عزیز?

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین
من برای لاغری متفورمین میخوردم و چای سبز  از قبل بارداری بعد ناخواسته باردار شدم و چند بارم بعد ...

امان از دکتر بی فکر 🤦🏻‍♀️

بله اجی میتونی بیای تل که من راحت تر بتونم با شما درارتباط باشم عزیز?

باشه عزیزم ایدیمو برات میذارم

من برای لاغری متفورمین میخوردم و چای سبز  از قبل بارداری بعد ناخواسته باردار شدم و چند بارم بعد ...

عزیزم یه سوال من متفورمین میخوردم برای لاغری البته مرتب نمیخوردم فک نمیکردم چیز مهمی باشه بعدش باردارشدم نخوردم ب دکترم نگفتم و تو سیزده هفته بخاطر هیدروپس و کیستیک هیگروما سقط کردم بنظرتون بخاطر متفورمین میتونه باشه؟

عزیزم یه سوال من متفورمین میخوردم برای لاغری البته مرتب نمیخوردم فک نمیکردم چیز مهمی باشه بعدش باردا ...

عزیزم از اون موضوع اطلاعی ندارم ولی باعث تخلیه فولیک بدن میشه باید هم زمانش دوز بالای فولیک بخوری تا جنین دچار نقص نشه ، حتما از 2 تا 3 قبل بارداری هم شروع کن ، به من که دکتر گفت از یک ماه قبل بارداری همسرمم باید فولیک 1 بخوره