2777
2789

خیلی خسته شدم از زندگی همه چی خر تو خر شده همه دور برداشتن فک میکنن جواب ندی بلد نیستی خری از طرفی از کارم اومدم بیرون یه کار درست حسابی پیدا نمیشه با مامانم و خواهرام دعواییم کلی مشکل ریز ودرشت خب دقیقا کی قراره درست بشه😥😥😥این اوضاع داغون مملکت تا کی ادامه داره بخدا افسردگی گرفتم از این روزمرگی😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من امروز با صاحابکارم دعوام شد. ازاردیبهشت بیکارشدم. حقوقمو درست درمون نمیدن کلی  مشکلات ...

منم ۱ماهه خونم مامانم پدرمو درآورده هوامو که نداره بماند کلی تیکم میندازه

بگو خالی شی😕😕

مستاجریم اثاثام همه جمعه یه خونه خریدیم که ۳ ساله پولشو تموم نکردیم دست اجاره اس نمیتونیم بریم خونه خودمون هرکی بهمون یه تیکه میندازه شوهرم برادرشو اورد که باهم کار کنن که برادرش ازش دزدی کرد ورشکست شد مام با ۵ تومن پول پیش نه میتونیم خونه پیدا کنیم نه میتونیم بریم خونه خودمون از یه طرفم این خونه مون نمیتونیم بمونیم چون موریانه سوسک . ......داره کلنگی نم داره ریه دخترم داره داغون میشه عروسی برادر شوهرم هست نزدیک ۵ یا ۶ تومن پول لازمه چون ۳ روز عروسی دارن شوهرم پولی براش نمونده کارشو از نو  شروع کنه هیچ کسم به دادش نمیرسه .......هزااااار مشکل دیگه  که  گفتن نداره