2777
2789
من ماه هشتم میرم مطب بعضیآ میگن میخوای پرونده تشکیل بدی ؟یا میگن چهار یا سه ماهته
خدایا ببخش که هر وقت صدات کردم همه چی ازت خواستم جز خودت ... 
من
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ماه نه ام،شکم من ام کوچیکه،ب حدی که بقیه فک میکنن ماه پنج بیشتر نباشم،حتی برای سونو میگه برو مثانه رو‌ پر کن بیا،بهش که گفتم من ماه نهم و لازم نیس شاخ درآورددددد.جای نگرانی هم نیس،مث اینکه نی نی های ما میخوان خیلی تو چشم نباشن،و ضمنا از خانوما ی همین سایت شنیدم که میزان برآمدگی شکم ربطی به وزن و سلامت جنین نداره،پس جای نگرانی نیست،و توکل برخدا
من تو کل بارداریم فقط 4 کیلو اضافه کردم شکمم انقدر کوچیک بود روز آخر رفتم آتلیه عکس بندازم عکاسه بهم گفت اومدی از چیت عکس بندازی یکی دو ماه صبر کن شکمت در بیاد بعد بیا عکس بنداز
دوقلو باردار بودم.شکمم اندازه یه قلو7ماهه بود وقت زایمانم.کوچولوووو.2و 2100بدنیا اومدن
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
منم هفت ماهمه هیچکی نمیفهمه حاملم وزنم یک کیلو هم اضافه نشده شاید چون ویار دارم هنوز اینجوریه همه میگن قراره ی موش بزاییی
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
منم6کیلوفقط اضاف کردم.همه میگفتن دروغ میگی.دوقلو نیستن.دکترمم نمیفهمید عمرا تاخودم میگفتم.مانتوبارداریرهم نگرفتم