2777
2789
عنوان

اولین های بامزه🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 62 پست

هر وقت دونه ی میوه ای یا ادامس رو قورت میدادم ..گریه میکردم که الان درختش داخل شکمم سبز میشه..

ناگفته نماند ابم نمیخوردم تا مدت ها تا ابیاری نشه و خشک شه در نیاد

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت دونه ی میوه ای یا ادامس رو قورت میدادم ..گریه میکردم که الان درختش داخل شکمم سبز میشه.. ناگف ...

واااای چقدر شبیه منید ناگفته نمونه من تا همین چندوقت پیشم همین فکرو داشتم😆😆😆

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

اولین بار که توو چت رفتم پی وی فکر میکردم بقیه هم چتا رو میخونن عین منگولا به بقیه میگفتم خب شما هم بیاین میگفتن کجا؟؟؟!میگفتم پی وی من و فلانی ://///

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت 😪😴

بچه بودم بهم گفته بودن بوفالو ی پرنده ی قشنگه منم به همه میگفتم بهم بگین بوفالو

یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤   تیکر عروسیمه ان شالله..

اولین بار که فهمیدم سلفی چیه چند سال پیشا بود رفتم خونه دوستم دوستشم پیشش بود بعد هی ژست میگرفتن بادوربین جلو عکس میگرفتن پرسیدم چیکار میکنین گفتن سلفی میگیریم نفهمیدم باز زبونشونو میاوردن بیرون عکس میگرفتن باز پرسیدم چیکارمیکنین باز گفتن سلفی میگیریم کلا هنگ اور شدم خلاصه تازه یکی دوهفته بعدش فهمیدم سلفی چیه  

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 
اولین بار که توو چت رفتم پی وی فکر میکردم بقیه هم چتا رو میخونن عین منگولا به بقیه میگفتم خب شما هم ...

وقتی اولین بار رفتم لاین میگفتن اصل بده توش میموندم فکر میکردم حرف بدی میزنن بهم فوش میدادم از گروه میومدم بیرون🤐🤐🤐

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی