2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون زمان من امتحان میدادم کتابای بیژن پارساپور میخوندیم با جزوات بلبلی.هنوزم کنکورش برگزار میشه:؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

منم رشته ام همینه.

خداروشکر راضی ام.الانم ارشد بیوشیمی بالینی دارم.

متأسفانه بانک سوالات رو ندارم.زمان ما پارسا پور مد بود فقط

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
منم رشته ام همینه. خداروشکر راضی ام.الانم ارشد بیوشیمی بالینی دارم. متأسفانه بانک سوالات رو ندارم. ...

بعد طرح میشه جایی قرار دادی کار کرد یا کلا بیکاریه؟!!

خدایا منم می خوام طعم مادر شدنو بچشم ...                    
انقد پشیمونم که نرفتم  هر کسی رسید گفت انتخاب نکنیا دوست داری سرت تو 💩 مردم باشه .خر شدم و ال ...

عزیزم ،من ده ساله شاغلم هنوزم بعضی ها بهم میگن .آدم های سطح پایین همینن دیگه.

متخصص داخلی بعد از کلی درس خوندن کولونوسکوپی میکنه ،چرا به اون نمیگن سرت فلان جای مردمه.

چون زورشون به اونا نمیرسه به ما میرسه.

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
بعد طرح میشه جایی قرار دادی کار کرد یا کلا بیکاریه؟!!

من بعد از طرحم یک روز هم بیکار نبودم.

سه سال خصوصی کار کردم و بعدش دولتی استخدام شدم.بعد ازدواج کردم و شهرم عوض شد اونجا استففا دادم و تو شهر جدید دو جا پیمانکاری کار کردم و نهایتا مجخدا  استخدام شدم.

حالا تو فکرم استعفا بدم برم خصوصی ،اما دکترا بخونم