2777
2789
عزیزم ،من ده ساله شاغلم هنوزم بعضی ها بهم میگن .آدم های سطح پایین همینن دیگه. متخصص داخلی بعد از کل ...

آره همیشه هم گفتم .ماشاالله اونا که تو آزمایشگاهم هستن همه با کلاس و خوشگل و تر گل ور گل . چقد علاقه داشتم 😣😣😣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بعد از طرحم یک روز هم بیکار نبودم. سه سال خصوصی کار کردم و بعدش دولتی استخدام شدم.بعد ازدواج کرد ...

خصوصی کم میدن..بدیش به اینه.

من از بخش stool متنفرم.

خدایا منم می خوام طعم مادر شدنو بچشم ...                    
عزیزم ،من ده ساله شاغلم هنوزم بعضی ها بهم میگن .آدم های سطح پایین همینن دیگه. متخصص داخلی بعد از کل ...

افرین.دکتر زنان...کلا با عفونت واژن درگیرن...

خدایا منم می خوام طعم مادر شدنو بچشم ...                    
من بعد از طرحم یک روز هم بیکار نبودم. سه سال خصوصی کار کردم و بعدش دولتی استخدام شدم.بعد ازدواج کرد ...

آره زمان ما این شکلی بود الان بیکار زیاد داره ازبس رشته ی غیر مرتبط توش هست بچه های هم دوره ی ما اکثرا شانس آوردن استخدام شدن همون زمانی که من استخدام شدم بیمارستانمون ۲۰ تا پرستار میگرفت یه دونه علوم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
خصوصی کم میدن..بدیش به اینه. من از بخش stool متنفرم.

منم مشکل دارم.

مگه میشه دروغ گفت که مشکل ندارم.اما هر کاری مسائل خودش رو داره.

یه دوست دارم،دندانپزشکه .میگه حاضرم دست بکنم تو استول اما بعضی از دهنهای متعفن رو کار نکنم.اما چه کنم که نونم تو دهن مردمه

هم اتاقی خوابگاهی خودم با رتبه 700فیزیوتراپی تهران خونده بود و پیش ما ارشد میخوند ،میگفت فیزیوتراپی بیمار به  بالین افتاده خیلی بده،اکثرا بوی ادرار مونده میدن.

.

خواهر خودم بانک کار میکنه ،فکر میکنی ،پول خیلی تمیز تر از مدفوعه.خدا میدونه دست کی تو بینیش بوده،یا از دسشویی اومده نشسته ،یا کدوم پیرزنی پولشو گذاشته تو سوتینش ،یا کدوم قصابی با دست خونیش پول شمرده

حداقل بخش استول رو با ابزارش کار میکنی ،پول رو باید با دست بشماری.

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.