2777
2789
عنوان

پزشك زنان(براي ناباروري عاليه)

97 بازدید | 6 پست

عزيزانم من پيش خيلي از پزشكا رفتم واسه درمان تنبلي تخمدانم

از ماما كه اصلا جواب نگرفتم

پيش متخصصاي زيادي رفتم كه هركدوم داروهاي خاص خودشونو ميدادن.

اول اينكه صحبت همشون اين بود بايد رو وزن سلامت باشيد و چربي شكم كه دوره رحمو گرفته اب بشه.منم همينكارو كردم

داروها و روش درمان همشون يجور بود بجز يه پزشك كه اقا هستن و من فقط ازشون دو تا نسخه گرفتمو درمان شدم.البته همزمان پرونده پيش خانوم دكتر زهدا بنياد هم داشتم اما جواب اصليو احساس ميكنم از داروهاي دكتر مهدي صبا گرفتم.

اصلا معاينه نميكنن كه ادم موذب بشه يعني براي من انجام ندادن و ازم سونوي واژينال خواستن.خوبيه خيلي اساسيشون اينه كه حتي تلفني هم جواب سونو رو براشون بخوني بهتون جواب ميدن و ميگن مثلا فلان دارو قطع كن يا الان امپولتو بزن.

تو نت سرچ كنيد ادرسشون مياد تو جردن هستن والا چون چشمي رفتم و اون منطقه رو بلد نيستم خواهرم تو اون محله بردتم ادرس نميتونم دقيق بدم.اگه پيدا نكردين بگين براتون بگيرم از خواهرم

من يعد ٧سال تنبلي تخمدان جواب گرفتم ازشون

دوستم،خواهرم،همسايه خواهرم،دخترخالم به چشم ديدم كه ازشون جواب گرفتن.خودمم ديروز بالاخره خدام خواستو باردارشدم

به اميد سبز شدن دامن همه ي منتظراي ني ني

ياعلي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خيلي داروها مصرف كردم. اين اخري بهم امپول داد چندتا و قرص نبست بهم زياد كه زودم جواب گرفتم.بق ...

تا حالا ندیدم برای تنبلی تخمدان امپول بدن

اسم امپولهات چی بود

چقدر طول کشید درمان بشی

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
تا حالا ندیدم برای تنبلی تخمدان امپول بدن اسم امپولهات چی بود چقدر طول کشید درمان بشی

اسمشونو نميدونم والا ولي خيليم گرون بود دونه اي ١٨٠تومن

البته من چون گفتم در حال اقداممو ميخوام زود باردارشم شايد بهم امپول داده

من دوماهه جواب گرفتم

اسمشونو نميدونم والا ولي خيليم گرون بود دونه اي ١٨٠تومن البته من چون گفتم در حال اقداممو ميخوام زود ...

ممنون از معرفیت

لطف کردی💐

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊