2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفابیااییدد

193 بازدید | 19 پست

بچه ها من واسه اینکه پریودنشم دیشب اخرشب قرص ال دی خوردم یدونه , بعد صبح هم خوردم . ازصبح تاالان حالم خیلی ید بود سرم داشت منفجرمیشد حالت تهوع و سرگیجه . قبلا خورده بودم اینطوری نشدم , یعنی بهم نمیسازه ? یا زود خوردم . اخه میخوام برم مسافرت نمبحواد پریود بشم حالم بدمیشه 

تیکر عروسیمه

ال دی رو وسط غذات بخوری تهوع نمیگیری

دقیقا بین غذات

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هورمونات رو به هم نزن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
حالا کی بخورم چون دیشب خوردم ک صبح زود هم 

مگه شبی یکی نیست؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اره فکرکنم ,

خب هرشب راس همون ساعتی که شروع کردی بخور

فقط بنداز وسط غذا دیگه

من دوسری برا مسافرت کلا خوردم تو عمرم

سری اول اخر شب میخوردم حالم بد میشد

سری دوم انداختم وسط غذا درست شد