2777
2789
عنوان

واقعا این دل چیه؟؟؟

260 بازدید | 28 پست

این دل چیه که وقتی بگیره دواش هیچ جایه دنیا پیدا نمیشه؟؟؟این دل چیه که وقتی بگیره نه با قرصی نه با دارویی نه باچیزی خوب نمیشه؟؟؟این دل چیه که وقتی خیلی خسته و ناامید شه تنها راهش خودکشیه؟؟؟

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تنها راهش خودکشی نیست 

آخرین و بدترین راهش خودکشیه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

حالم بده چرا این دنیا یه روز خوبه یه روز بد چرا مگه بیماری دوقطبی داره؟یه روز اینقدر با دلته که میگی خوشی تمومی نداره یه روزم اینقدر ناامیدت میکنه که میگی امید تو دنیا وجود نداره

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

من بعضی وقتا چنان دلم میگیره دوست دارم قلبمو در بیارم پرتش کنم اونور 😑یعنی وااااققعااا یه همچین حسی دارم.اون لحظه انگار یه چیزی تو قلبم سنگینی میکنه دلم میخواد بِکَنَم بندازمش اونور 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
نه عزیزم تنها راهش خودکشی نیست  آخرین و بدترین راهش خودکشیه

دیگه شاید منم به اخرش رسیدم

حالم بده چرا این دنیا یه روز خوبه یه روز بد چرا مگه بیماری دوقطبی داره؟یه روز اینقدر با دلته که میگی ...

چیشده عزیزم

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐