2777
2789
عنوان

ديگه خسته شدم از زندگی حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 47 پست
پس انداز مخفی نداری ازخودت بدی

نه بابا پس اندازم کجا بود یه تومن جمع کرده بودم دو تومن کادوی بچم شد با هزار حیله ازم گرفت گفت بده کار کنم تا اردیبهشت بهت پس میدم الان نمیاره اسمه پول و بیارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازین میسوزم داره.به من زورش میاد

ی روز کارای خونتو نکن فقط دراز بکشو بگو دندونم دندونم با مظلومیت نگاش کن ببین جواب میده یا نه😁

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

من که سه تا از بالا سه تا هم از پایین داغونن 😬😬😬 

جنس دندونام بده هر چی مسواکم میزنم بدتر شده 

از بس پر کردم بد شده 

میخام وام بگیرم ایمپ لنت کنم 🤣🤣🤣 

ولی جدا از شوخی تا ۸ نه ماه دیگه میخام ببینم میتونم حور کنم .

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
من موندم پس این عتیقه ها چرا زن میگیرن😐

والا چ زورشم میاد پول بده حالا خوبه واس چیزالکی نی ی چیز واجبه

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
چه بی درک بگو من زنتم واسه زن همسایه که نمیخوای خرج کنی!!!طلایی چیزی نداری بفروشی!!؟!

تمام طلا هامو فروخت خونه خرید. یه تمام سکه هم داشتم فروخت سه تومنی گذاشت روش داد به داداشش

ی روز کارای خونتو نکن فقط دراز بکشو بگو دندونم دندونم با مظلومیت نگاش کن ببین جواب میده یا نه😁

نه بابا .تو همین بارداری انقد تا صبح بخاطر دندون درد نخوابیدم فقط گریه کردم مسکن که نمیشد بخورم فقط تحمل کردم الانم که اینجور. 

وااا، حب کارای خونه رو نکن غذا بپز فقط برا خودت و بچه‌هات قبله اینکه بیاد خونه ظرفاشم بشور و خشک کن که نفهمه اگه اعتراض کرد بش بگو چندسال کارای خونتو کردم بچه داری و شوهرداری هم کردم دیگه بسه هرچی خسارت زدم به بدنم 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم