از پارسال که باردار شدم دندون دزد شدید گرفتم 9ماه که باردار بودم نمیشه درست کنم الانم 3ماهه دارم تحمل میکنم الانم که پیش شوهرم اسمشو میارم میگه آگه کشیدنیه بریم بکشیم.چرا باید بکشم در حالی که میشه درست کرد یکیش که پوسید ریخت اینوایت هم شدید درد میکنه. دیشب بهش گفتم باز گفت من نمیبرم درست کنم خسارت بابتت خیلی دادم. تا الان دارم فکر میکنم چه خسارتی؟ فقط سه تا دندانمو برده درست کرده اونو میگه.با خودش نمیده که دندانش چرا تا حالا خراب نمیشه اون سه تا هم سر بارداری اولم خراب شد.اینا هم سر دومي.انقد ازش دلم خونه که هروقت فکر میکنم بغضم میگیره
نه بابا پس اندازم کجا بود یه تومن جمع کرده بودم دو تومن کادوی بچم شد با هزار حیله ازم گرفت گفت بده کار کنم تا اردیبهشت بهت پس میدم الان نمیاره اسمه پول و بیارم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ی روز کارای خونتو نکن فقط دراز بکشو بگو دندونم دندونم با مظلومیت نگاش کن ببین جواب میده یا نه😁
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
والا چ زورشم میاد پول بده حالا خوبه واس چیزالکی نی ی چیز واجبه
ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
وااا، حب کارای خونه رو نکن غذا بپز فقط برا خودت و بچههات قبله اینکه بیاد خونه ظرفاشم بشور و خشک کن که نفهمه اگه اعتراض کرد بش بگو چندسال کارای خونتو کردم بچه داری و شوهرداری هم کردم دیگه بسه هرچی خسارت زدم به بدنم
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
عزیزم یه راه حل ساده هم بهت بگم برو تو سایت دانشکده دندانپزشکی شهرتون اسم بنویس با مبلغ خیلی کم واست پر میکنن منت شوی را هم نکش تو هم تلافی کن به موقع اش