2777
2789
عنوان

ديگه خسته شدم از زندگی حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 47 پست

امان از دست این مردها که معلوم نیست چجوری فکر میکنن و حساب کتاب میکنن... تنها نیستی عزیزم. مردهای این مدلی فراوون هستن... خودتو ناراحت نکن. خودت پول جمع کن برو. اگر پول تو جیبی نمیده از روش دزدی هم میتونی استفاده کنی😂 هر وقت همسرت خوابه برو سراغ جیبش و یک ۵ تومنی بردار مثلا. یا برو آرایشگاه اگر ۲۰ تومن میگیره بگو اصلاح ۳۰ تومنه بقیشو بذار جیبت و ...‌

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

تغییر خودمم هست از بس قانع بودم عادت کرد. پنج ساله عروسی کردیم نه درست حسابی مانتو و لباس خریدم نه لوازم آرایشی نه کفش کلا سه تا خریدم گفتم بزار خونه بخریم عادت کرد فکر کرد زندگی همینه الان میاد بهم خرج کنه زورش میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میرم بیمارستان میلاد هم رایگانه هم دکتراش بی نظیرن

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
من بودم داغ بارداری دومو ب دلش میزاشتم ،واس کی بچه بیارم،دندونام ب خاطر کی خراب بشه 😒😒

دومي ناخواسته شد هنوز به دخترم شیر میدادم فهمیدم باردارم هیچ کلسیم نموند بدنم. الان تو 25سالگی کمر درد دارم

ولی این جواب درست نیست

لحنش اره تنده

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
دومي ناخواسته شد هنوز به دخترم شیر میدادم فهمیدم باردارم هیچ کلسیم نموند بدنم. الان تو 25سالگی کمر د ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم😔انشاالله خدابهت کمک کنه

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
چرا باید مخفی کاری کنه ؟ مگه زنش نیست ؟

خودتو میگم میگم پول داری ؟وقتی نمیده میشه چکرد

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤