پانداکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 546 عنوان علائم بارداری 231 بازدید | 20 پست سلام دوستان. ۲روز دیگه موعد پریودمه، حدود چند روزی میشه که همش دست و کف پام داغه. دوست دارم همش دستو پامو با اب یخ بشورم.میشه که یکی از علائم بارداری باشه؟ در ضمن یکم هم تو این چند ماه اضافه وزن داشتم. میشه راهنماییم کنید؟ ممنون 1398/03/11 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پانداکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 546 بی بی چک بزن الان نشون میده اگه باردار باشی زدم منفی بود
منواقامونmm عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 4103 منم همین سوزش کف پا رو دارم و البته ب اضافه درد سینه و درد پریود ی چند روزی هست فهمیدم بار دارم بیبی چک مثبت شد خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
حسنافاطمه عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 438 زدم منفی بود وقتی علائم شروع بشن بیبی چک نشون میدهپس اینها علائم بارداری نیستاسترس به خودت نده وگرنه پریودت عقب میوفته
پانداکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 546 منم همین سوزش کف پا رو دارم و البته ب اضافه درد سینه و درد پریود ی چند روزی هست فهمیدم بار دا ... مبارکه عزیزم واسه منم دعا کن
پانداکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 546 وقتی علائم شروع بشن بیبی چک نشون میده پس اینها علائم بارداری نیست استرس به خودت نده وگرنه پریودت ... مرسی از راهنماییت🌹
tasnimm عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 802 منم همین سوزش کف پا رو دارم و البته ب اضافه درد سینه و درد پریود ی چند روزی هست فهمیدم بار دا ... کی میری آزمایش شما؟ Prove yourself to "yourself" not other
منواقامونmm عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 4103 مبارکه عزیزم واسه منم دعا کن فدات ان شاءالله ب حق این ماه عزیز شما هم بارداری سوزش کف پا رو جدی بگیر منم اول دکتر فکر کرد قند دارم از دادم نبود شما هم از قند بده خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
منواقامونmm عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 4103 کی میری آزمایش شما؟ ی چند روز دیگه الان ۴ هفته و یک روزمه خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
tasnimm عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 802 ی چند روز دیگه الان ۴ هفته و یک روزمه منم، پنجشنبه خوبه ؟ Prove yourself to "yourself" not other
منواقامونmm عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 4103 منم، پنجشنبه خوبه ؟ اره دیگه دیشب بیبی زدم همون اول دو تا خط با هم آمد دیگه فک کنم تو از نشون بده قبلا بعد ۳ ثانیه میآمد خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
tasnimm عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 802 اره دیگه دیشب بیبی زدم همون اول دو تا خط با هم آمد دیگه فک کنم تو از نشون بده ق ... من حالا نه به این سرعت ولی تو دو دقیقه اول هاله انداخت به مرور پررنگ تر شد Prove yourself to "yourself" not other
منواقامونmm عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 4103 من حالا نه به این سرعت ولی تو دو دقیقه اول هاله انداخت به مرور پررنگ تر شد خب شاید لقاح دیر تر بوده ان شاءالله ب سلامتی نی نی بیاد بغلت 😍برا منم دعا کن خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
مهدوی۷۵۶۲ عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 1229 منم سه روز مونده به موعدمنوک سینه هام حساس شده درد خفیف زیر شکمی دارم و گلاب به روتون هر از گاهی اسهال میشمامروز بیبی زدم منفی شدبه نظرتون چی میشه