2777
2789
عنوان

بچه ١١ماه ام بد جور سينه اش خس خس ميكنه مامانا كمك

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست
هفته ای ی بار چ مریض باشه چ نباشه، مخلوط اسپند خاکشیر،بابونه و نمک دود کن ضد عفونی کنندس،وقتیم مریضه ...

به دونه و بادوم خیلی خوشمزه هست بچه ها دوست دارن،گل گاوزبونم انگاری چاییه هیچ طعم خاصی نداره ک بدش بیاد،امتحان کن،ایشالا ک بهتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكترتون مال تهرانه؟ اگه هست ادرسشو ميديد لطفا

بله

دکتر معصومی اصل 

فوق تخصص بیماریهایی عفونی

البته تو گوگل هم سرچ کنید هم اطلاعاتش هست 

پنج شنبه صبح ها هم تو بیمارستان میلاد طبقه ۷ درمانگاه اطفال برید ساعت ۸ اونجا باشید پذیرش همون طبقه وقت میده بعد میرید ویزیت میشید نیازم نیست جلوتر نوبت بگیرید 

بعد آگه نیاز باشه دکتر بعد ویزیت خودش دوباره یه نوبت واسه دفعه بعد میده بهتون 

آدرس مطبش هم تو عکس هست 

یعنی هر جا باشم واسش دعا میکنم چون کوچولوی من دو ماهشه بود و همه دکترا و فوق تخصصهایی که بردم میگفتن یا سرما خوردگی یا خس خس چیزی نیست ولی این دکتر واقعا تشخیصشون تحسین داشت 

واقعا ممنونم عزيزم

خواهش میکنم 

خانمی خس خس و صدای سینه یه کم حساسه ازش نگذر  و پیگیری کن 

هرکی جای من بود میگفت اینهمه دکتر بردم خب حتما چیزی نیست که دکترا میگن چیز مهمیز نیست ولی آگاهی پافشاری نمیکردم زبونم لال کوچولوم الان اسم داشت