haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 عنوان کسی تا حالا چله دعای ابوحمزه برداشته ؟ 207 بازدید | 7 پست جواب گرفتین ؟ حاجتتون چی بوده ؟ چله دعای جوشن کبیر چی ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین 1398/03/11 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 من چله های سخت نمیگیرم تنبلم😶😕 من دیک خیلی خسته م هرچی باشه میخونم ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
نفس_جون عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 4454 خب زیارت عاشورا به روش ایت الله حق شناس بخونسخته ولی رد خور نداره ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 چ جوریه خوندن ۴۰ روز دعای ابو حمزه ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 خب زیارت عاشورا به روش ایت الله حق شناس بخون سخته ولی رد خور نداره نائب نمیتونم پیدا کنم ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
نفس_جون عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 4454 نائب نمیتونم پیدا کنم یه گروه هست توی تلگر ام نائب صلواتی معرفی میکنه من الان تلگر امم پاک شده وگرنه لینکشو بهت میدادم اگر تاپیک بزنی حتما اینجا خانومایی هستن که لینکشو میدونن کمکت میکنن ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 یه گروه هست توی تلگر ام نائب صلواتی معرفی میکنه من الان تلگر امم پاک شده وگرنه لینکشو بهت میدادم&nbs ... مرسی عزیزدلم ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین