2777
2789

جواب گرفتین ؟ حاجتتون چی بوده ؟ 

چله دعای جوشن کبیر چی 

ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه        لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین  
من چله  های سخت نمی‌گیرم تنبلم😶😕

من دیک خیلی خسته م هرچی باشه میخونم

ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه        لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جوریه

خوندن ۴۰ روز دعای ابو حمزه 

خب زیارت عاشورا به روش ایت الله حق شناس بخون سخته ولی رد خور نداره

نائب نمیتونم پیدا کنم 

نائب نمیتونم پیدا کنم 

یه گروه هست توی تلگر ام نائب صلواتی معرفی میکنه من الان تلگر امم پاک شده وگرنه لینکشو بهت میدادم 

اگر تاپیک بزنی حتما اینجا خانومایی هستن که لینکشو میدونن کمکت میکنن

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
یه گروه هست توی تلگر ام نائب صلواتی معرفی میکنه من الان تلگر امم پاک شده وگرنه لینکشو بهت میدادم&nbs ...

مرسی عزیزدلم