2777
2789
عنوان

با شوهرم مشکل دارم میشه راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 38 پست
ناخواسته باردار شدی؟

نه اتفاقا خیلی هم بچه دوس داریم ولی مشکلش اینه ک خیلی با من کل کل میکنه من خسته شدم از این اخلاقش بهشم گفتم دلی درست نمیشه تازگیا بدترم شده شایدم من حساس تر شدم این شکلی برداشت میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ب دادت برسه خیلی سخته

خیلی ذکر بگو دعا بخون قران بخون یکم صبورتر میشی با یه بچه چکار میخوای بکنی آسمون خدا همه جا همین رنگه 

کلا تازگی حس میکنم جنس مونث فقط تقریبا تا ۲۵ سالگی میتونه زندگی کنه بعدش مجرد باشی دردسره متاهل باشی دردسره بچه بیاری دردسره بچه نیاری دردسره طلاق بگیری هم دردسره ......🙄🙄

یارب نظر تو برنگردد...
نه اتفاقا خیلی هم بچه دوس داریم ولی مشکلش اینه ک خیلی با من کل کل میکنه من خسته شدم از این اخلاقش به ...

به نظرم حتما با یه مشاور زبده صحبت کن

وقتی جو روانی زندگیتون مناسب نبود و بستر خوبی برای رشد یه موجود دیگه فراهم نکردین و خودخواسته دارید وارد این دنیا میکنیدش خودخواهیه محضه. تازه الان متوجه شدین که نمیشه ادامه داد!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
قبل بارداری انقد حساس نبودم الان خیلی حساس شدم ب کوچیکترین حرفم واکنش نشون میدم

عزیزم لطفا بیخیال باش شما که جواب همسرتو ندی کم کم کوتاه میاد صبرتو ببر بالا 

الانم که بارداری لطفا هیچی پیش هیچکس نگو حتی پدرت 

شما وقتی ازدواج کردی یعنی اونقدر بزرگ شدی که مشکلاتتو خودت حل کنی اینجوری پدرومادرها رو نباید با یه حرف یه شبه پیر کرد 

شما الان بارداری اگه نمیتونستی بسازی نمیبایس باردار شی از این لحظه به بعد فکر جدایایی و ناسازگاریودنپ از  سرت بیرون کن 

صبرتو ببر بالا دعا کن قران بخون همسترت هم مشکل خاصی نداره درمانش دهن به دهن نشدنه اینقدر خودتو قوی کن که هرچقدرم گفت جوابشو ندی سکوت کنی 

خسته تر از اینم که بحث کنم 😑اگه نظرتون مخالفه ریپلای نکنین لطفا

اینقدر زندگیو سخت نگیرین بابا با همسرت مثه یه دوست باش  رو حرفاش زوم نکن یاد بگیر با خنده و شوخی حرفاشو بگذرون کم کم دیگه میرسه به مرحله سکوت و ارامش 

چیکار کنم...از همون روز اول باهاش بحث دارم الان من تحملم کم شده نمیتونم حتی صداشو تحمل کنم

بدان و آگاه باش این اثر هورموناست اون بنده خدا هم تقصیری نداره انقدم خودخوری نکن به خوبیاش فک کن به بچت فک کن 

عزیزم لطفا بیخیال باش شما که جواب همسرتو ندی کم کم کوتاه میاد صبرتو ببر بالا  الانم که بارداری ...

اخه شما ک نمیدونی کسی ک حرف زور میزنه و خودش و خانوادشو خیلی عاقل میدونه در صورتی ک بخدا عقللل ندارن تحملش خیلی سخته 

اخه شما ک نمیدونی کسی ک حرف زور میزنه و خودش و خانوادشو خیلی عاقل میدونه در صورتی ک بخدا عقللل ندارن ...

خیلیا اینجورین 

سخت نگیر 

عزیزم به این فکر کن شما صدسال هم بشینی برا اینا دلیل و مدرک بیاری حرف حرف خودشونه پس دیگه کلا باهاشون بحث نکن هرچی میگه بگو شما راست میگین کار خودتو انجام بده  اینجور بخوای بحث کنی داغون میشی یه راه‌ داری اگه تحمل نداری ....که اونم اصن فکر کردن بهشم گناهه ....😑