2777
2789
عنوان

با شوهرم مشکل دارم میشه راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ راهی

😊 نی نیه تو شکمتو دوست داری؟

اگه دوست داری خودتو جمع و جور کن و به این جیزا فکر نکن 

اگه نداری لطفا با خودخواهیت و ... اون طفل معصومو درگیر بحث و جدل خودتو همسرت نکن چونکه شما از همین الان هم مدیونشی 

موفق باشی

خسته تر از اینم که بحث کنم 😑اگه نظرتون مخالفه ریپلای نکنین لطفا
کاش اونم این برداشتو داشت انقد منو عذاب نمیداد 

اون خسته و کلافه است با این اوضاع و احوال کشور حال و حوصله نداره میاد خونه آخر روز تو هم که هورمون هات بهم ریختس بهش می پری بدتر 

اون خسته و کلافه است با این اوضاع و احوال کشور حال و حوصله نداره میاد خونه آخر روز تو هم که هورمون ه ...

اونقد دغدعه زندگی خواهر و مادرشو داره دغدغه زندگی خودشو نداره ..زندگی خودشو فدای زندگی اطرافیانش کرده

اونقد دغدعه زندگی خواهر و مادرشو داره دغدغه زندگی خودشو نداره ..زندگی خودشو فدای زندگی اطرافیانش کرد ...

همه مردا همینن شوهر من زندگیشو فدای برادر و زن برادرش کرد 

تازه چندشب پیش توی سریال برادر دیده طرف زنشو طلاق داد میگه ببین درست میگفتم برادر اینقد عزیزه که نگو .......😥😥😥😥

تو غصش نخور ببین تو حامله ای دعات مستجابه خیلی واسه خودت و من و بقیه مثل ماها دعا کن بخدا هممون گیر افتادیم .....

یارب نظر تو برنگردد...