2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمیخواد

162 بازدید | 17 پست

سلام شوهرم از اول ازدواج همش میگفت بچه نمیخوام. الان یه ماه بود راضی شده بود دوباره امروز گفت نمیخوام

دیگه خسته شدم

یه ساله ازدواج کردیم

۲۵ سالمه دلم میخواد یه دلخوشی باشه تو زندگیم

نمیخوام راضیش کنم دیگه قید بچه رو زدم

حالا دفعه بعد که بیاد بگه بچه میخوام من بهش میگم نمیخوام

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

قافل گیرش کن بگو قرص خوردم بعد نخور 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قافل گیرش کن بگو قرص خوردم بعد نخور 

ن بنظر من تا خودش راضی نشده کار اشتباهیه چون بعدا تمتم خستیگیش برای ماست و اونم میگه تو ک اینهمه میگفتی بچه بچه مسئولیتشم با خودت

معاون گروه دخملای باحال

عزیزم تو که قید بچه رو نمیتونی بزنی هرچندم که بگی زدم.فعلا ک تازه 25 سالته یه خورده بچرخین بگردین.بعد ک بچه بیاد سخت میشه ها.بچه ندارین تو فامیل  ک شیرین زبونی کنه  بره جلو شوهرت ک دلش بچه بخواد؟؟ فیلم بچه بفرست براش عکس بچه های ناز شاید هوایی شد؟مگ از اول نگفته بود ک بچه نمیخواد

تازه یه ساله ازدواج کردیم، بزار چند سال بگذره خودش پیشنهاد میده ،چرا عجله میکنین 

من پلی کیستیک دارم

دکتر گفته اگه سریع اقدام نکنم ممکنه دیگه بچه دار نشم تو سنین بالاتر

عزیزم تو که قید بچه رو نمیتونی بزنی هرچندم که بگی زدم.فعلا ک تازه 25 سالته یه خورده بچرخین بگردین.بع ...

نه گلم از اول نگفت نمیخوام

اول گفت ۹۸ بچه دار میشیم الان میگه ۹۹!

چرااااا یه برادرزاده داره خیلیییی شیرینه ولی میگه این از دور خوبه تو زندگی پدرمارو در میاره بچه نمیزاره نفس بکشیم

نه گلم از اول نگفت نمیخوام اول گفت ۹۸ بچه دار میشیم الان میگه ۹۹! چرااااا یه برادرزاده داره خیلییی ...

خوب فعلا بزار نفس بکشه عزیزم.شوهرت که نمیگه اصلا نمیخواد الان نمیخواد تو خودت و سرگرم کن تا99