tiyagol مدیر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 عنوان لطفا در مورد این پارچه نظر بدید 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 16 پست دوستان عزیز ، این پارچه قشنگ رو با چه رنگ پارچه ای بدوزم که یه مانتو مجلسی خوشگل بشه .می خوام این پارچه بالاتنه و یا آستینش باشه و برایه پایینش نمی دونم چه رنگ پارچه بگیرم . الان عکس مدل مانتو یی که می خوام بدوزم هم می زارم . سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند 1398/03/11 | 14:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tiyagol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 722 سفید یا کرم زمینه پارچه که این خرجکار خودشو نشون بده پارچه حریر کرم دارم .شال و کیف و کفشم رو با رنگ یکی از گلاش ست کنم فکر کنم قشنگ بشه . سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن کسی که در سختیها یاریتان می کند کسی که در سختیها رهایتان می کند کسی که سختیها گرفتارتان می کند
آلاگلی عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 944 پارچه حریر کرم دارم . شال و کیف و کفشم رو با رنگ یکی از گلاش ست کنم فکر کنم قشنگ بشه . اره خوبه 💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁