2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباتون تاحالا بچه شیر دادن مگه؟

شیرمادر به خاطر انزیم هایی که داره مسلما بهتره ولی اگر شیر نداشتی شیرخشک جایگزین خوبیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
واضحه که شیر مادر بهتره.ببخشید ولی بنظر من خودخواهیه که شیر خودتو از بچت دریغ کنی.شیر مادر هزارتا مز ...

شير خشكم هزارتا مزيت داره الان، مخصوصا كه حسابي غني از ويتامين ميكنن 

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

با بابات راجب شیر دادن بچه حرف میزنی؟

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
😁😁عزيييزم  پدره ديگه هرچيزي ازش بر مياد

بنظرم روزا شير خودتو بده شبها شيرخشك بده اينطوري هم بهتر سير ميشه شب ميخوابه

هم اينكه به شيشه عادت ميكنه خيلي خوبه هر چي بخواي بعدا ت شيشيه ميريزي ميدي ميخوره

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
اصلا به پای شیر مادر نمیرسه

نه بابا اينها همه تبليغاته دليلشم هزينه هستش كه براي هر كشوري داره شيرخشك

شير مادر عملا بدون هزينس!