2777
2789
عنوان

باردارم. مگه ميشه ؟؟

204 بازدید | 16 پست

سلام خانوما از موعدم ١٠روز ميگذره هنوز پري نشدم بگو يه لك 

اقدام هم نيستم 

ممكنه از.. در بره و نفهميم؟؟ نميشه درسته ؟؟؟ 

من هم چون روزم نميتونم برم امپول بزنم كه بشم 

بعد الان سينه هام درد ميكنه شديد ديشب نميتونستم از شدت درد دمر بخوابم ازمايش رو چيكار كنم ؟؟؟بي بي بزنم؟؟؟ يا ازمايش خون ؟؟؟

دلم هم شديد درد ميكنه 

من پنج ماه پيش تنبلي تخمدان داشتم خوب شدم تازه سونو گرافي دادم دكتر گفت هيچي نيست فقط فوليكول غالب نداري الان چي شدع كه نميشم يعني دوباره برگشت تنبلي؟ ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذامو كم كردم و دوماه متفورمين خوردم  

عه یعنی خوب شدی منم دارم متفورمین میخورم یک ماهه ،اصلا پریود نمیشم نزدیک هشت ماهه😥😣

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
عه یعنی خوب شدی منم دارم متفورمین میخورم یک ماهه ،اصلا پریود نمیشم نزدیک هشت ماهه😥😣

چرا خوب ميشي من كه اندفعه رفتم دكتر گفت من مشكلي نميبينمم ولي ادامه بده دارو هارو من تو ماه رمضون نخوردم اضلا 

چرا خوب ميشي من كه اندفعه رفتم دكتر گفت من مشكلي نميبينمم ولي ادامه بده دارو هارو من تو ماه رمضون نخ ...

ان شاءالله .من دکتر نرفتم ولی واسه تیروئیدم ک رفتم گفت متفورمین و یکی شام بخور یکی صبحانه ک پریودیهات منظم بشه یک هفته قبل از ماه رمضون شروع کردم اتفاقا

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
ان شاءالله .من دکتر نرفتم ولی واسه تیروئیدم ک رفتم گفت متفورمین و یکی شام بخور یکی صبحانه ک پریودیها ...

اخه با روزه چجوري بخورم ؟؟؟ شام ميشه سحر نميشه فاصلش كم ميشه خيلي و چون من بايد دوتا بخورم، دونا شب دوتا صبح يكم اذيتم ميكنه ديگه