2777
2789
عنوان

هاپو

203 بازدید | 20 پست

دوستان کی تو خونشون سگ نگه میداره از این کوچولو ها.پشمالو نژادشونو نمیدونم چیه.دیروز رفتیم با شوهرم خونه دوست شوهرم از اون سگا داشتن.ولی هی صورتشو میکشید زمین طفلک .اگه اطلاع کسی داره بگه از چیه و چه باید کرد.آخه ۲ روز خونه ما مهمونه .صاحبش نیستش ما رفتیم آوردیمش.نکنه چیزیش بشه😱😱😱

@chaqaloo اسی با شماس مثل اینکه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شیتزو تریره گفتش بهمون

من دارم. یه کم داره دلتنگی میکنه و جاش عوض شده. اگه خیلی پشمالوئه بعد از غذاخوردن پک و پوزه و تمیز کنید با یه دستمال نمدار و شونه بزنید. چشماشو هم باید هرروز با دستمال مرطوب پاک کنید. در طول روز هم باهاش بازی کنید هی توپشو پرت کنید بره بیاره و نوازشش کنید

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
من دارم. یه کم داره دلتنگی میکنه و جاش عوض شده. اگه خیلی پشمالوئه بعد از غذاخوردن پک و پوزه و تمیز ک ...

دلم میسوزه حیوونکیو .آره رفتم اسباب بازیشو آوردم یه عروسگو گاز زدست😁😁دارو با اون بازی میکنه

از صاحبش بپرس اگه عادتش بود که هیچی وگرنه ممکنه نشونه اتوپی باشه که باید ببریش دامپزشک . 

وای نه.صاحبش زنگیدیم میگه پیره.و جرم گیر دندون این حوفا.من ترسیدم بمیره الان داره بازی میکنه