2777
2789

پسری که هیچ پشتوانه ای توی زندگیش نداشته باشه،به زبون هم آورده باشه که پدر و مادرم از چشمم افتادن ولی میگم میخندم باهاشون،نسبت به سنش خیلی فهمیده و پخته باشه،و دختری رو دوست داشته باشه و اتفاقی یه بحث با دختره بکنه که اشتباه فکر میکنه راجب دختره و بفهمه دختره یک ساعته داره گریه میکنه  یهو بزنه زیر گریه بگه غلط کردم دردت به قلبم و از این حرفا و غلط کردم داد زدم سرت و حرفایی زدم که دلت رو میدونم شکونده دست خودم نبوده،و بعدش خوب حرف بزنه و بگه کی بیام پیشت همین الان اگر بگی حرکت میکنم نزدیکای ظهر برسم یا بگه اومدم جبران میکنم رفتار بدمو،بعدش بگه بخدا من کسی رو توی زندگیم ندارم جز تو 

بنظرتون این پسر واقعا عاشقه؟؟؟یا ترس داره از دست دادن؟اینم در نظر بگیرید که دختره تو خوابشم نمیدیده پسره بخاطرش گریه کنه کلا اهل این چیزا نبوده🥲

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه احساسی باشه، نمیشه تشخیص داد

اونقدرا هم احساسی نیست ولی خب یجوری هست که فکرشم نمیکردم بخواد یهو وسط حرف زدن بزنه زیر گریه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اره عاشقهولی فک نکن خیلی خوبه

چطور؟

ببین خودتوگول نزن فوری ک بعدب یکجایی رسیدبخوره توذوقت وفشاربیاد،یوقتایی ازدوست داشتنه ویوقتایی احساساتیه ویوقتایی هم کلاازچندجافشارروشه،آروم باش بالاخره مشخص میشه

به نظرم بیشتر آدم درستیه چون فهمیده اشتباه کرده پای اشتباهش وایساده خیلیا غرور دارن یا فکر میکنن کوچیک میشن

با عذرخواهی اتفاقا طلبکارم میشن یه سریا

ولی اینو دقت کن ببین که همیشه قضاوت می‌کنه دعوا می‌کنه بعددددد یادش میفته مطمئن بشه

نمی‌دونم ولی به نظر من دوست داره که براش مهم بودی رفع سوتفاهم کنه

♥️♥️♥️

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃

منم همسرم اینشکلی بود تو دوره دوستی یبار اومده بود خونمون مهمونی ما فامیلیم

من تهران بودم اون شهرستان اومد چند روز خونمون

من باهاش نبودماا ولی همو دوست داشتیم قبلش یکسالی باهم بودیم

ازم خواست دوباره باهم باشیم قبول نکردم

شبش گریه میکرد دیدمش اشکش میومد پایین داشتم برام شعر مینوشت🥺🥺هنوزم اون کاغذو دارم

یبار باهاش کات کردم فرداش رسید تهران بزور نذاشت کات کنم

کلا آدم بدی بودم همیشه دلشو شکوندم ولی نشد یبار بی ادبی کنه بهم یا داد بزنه 

هنوزم همینه اصلا داد اینا نمیزنه خط قرمزش احترامه

و خط قرمزش خانوادش

کسی که به پدر و مادرش اهمیت بده صدرصد به خانواده خودشم اهمیت میده در آینده

حتی دوره نامزدیم یبار وسط خیابون ولش کردم از عصبانیت خودم تنها برگشتم رفتم تو حموم با لباس نشستم گریه کردم اونم اومد بغل دستم گریه کرد😭الانم اگر دلشو بشکنم دوقطره اشک میریزه ولی اصلا بی احترامی نمیکنه یا جوابمو نمیده

فقط باید نازشو بکشم تا دو سه روز😂

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

از مردا هیچب معلوم نیس کلا خودشونم نمیدونن‌چیکار میکنن

طرف افتادع بود جلوم زار زار اشک میریخت بارها

تش لاشی بازی دراورد

زیاد ب اینچیزای مردا اهمیت نده 

ب رفتارای دیگش نگا کن