2777
2789
عنوان

خانومایی ک طلاق گرفتین بخونین لطفا

446 بازدید | 20 پست

این متن رو خوندم ب نظرم قشنگ و آموزنده بود پر از نکات مثبت گفتم به اشتراک بزارم باهاتون

راستی میدونی مریم چی شده ...
نه !!! چی شده ؟!
فرزانه داره جدا میشه . فک کنم اصلا طلاقشون هم نهایی شده ..
ای واااااای عزیزیزززم 😔 چه بد ...

امیر علی !!
جونم چی شده ؟
آرمین از زنش جدا شد .
عکهیییی چراااااااا ... ؟! 😯

حتما این صحبت ها رو کم و زیاد از اینور و اونور یا دورو بریاتون و دوست و همکار در مورد این و اون زیاد شنیدید .
شاید فرزانه و آرمین داستان امشب من خود تو باشی . به دلیلش کاری ندارم . به خوب و بدش هم کاری ندارم .

ولی میخوام بگم اگه تو هم مث فرزانه و رامین هستی سرت رو بالا بگیر و با صدای بلند بخند . لباسهای شاد بپوش و به خودت برس .
واسه خودت مسافرت برو و خوش بگذرون . حتی به اندازه پول تو جیبت و درآمد ماهیانت . میخوام بهت بگم که اتفاقا تو عاقلی . تو جسارت و قوی بودن رو در درون خودت پیدا کردی .
روزی که تصمیم به جدایی گرفتی حتما و یقینا بهترین تصمیم رو گرفتی . شاید اولاش یه کمی واست سخت بود ولی به مرور متوجه شدی که کارت اشتباه نبوده .
پس سرخورده نباش . خودت باش با لپ های گل زده و سر و سینه بالا .

چرا قایمش میکنی ؟! چرا احساس کمبود میکنی ؟!

چرا فکر میکنی شخصیتت لطمه خورده ؟!
چرا منزوی شدی و زیاد تو دور همی ها شرکت نمیکنی ؟؟!!

چرا به خانوادت و دوست های صمیمیت گفتی یا میگی که از موضوع جداییت کسی خبردار نشه ؟!!!

پس خوب گوش کن ببین مسعود چی بهت میگه :

با مرد و زن بودنت کاری ندارم
چون اولا من همه انسانها رو فارق از جنسیتشون میبینم و قضاوت میکنم . چرا که انسانیت مهمه و آدم بودن .

پس از هر جنسی که هستی ناز شصتت .

اما خوب گوش کن :

این توهم تو ذهنت نباشه که چرا تو جدا شدی و سرخورده .
و اونی که داره به زندگی متاهلی ادامه میده واسه خودش سوار اسب سفیده و تو ابرها سیر میکنه .
اصصصصصصصصصصلاااااااا اینطوری نیست عزیزم .

از 100% اطرافیان و دوستهات و همکارهات و فامیل که متاهل هستن ،
قطع به یقین بدون که 90% اونها چه مرد و چه زن دارن به یه بهانه ای باهم زندگی میکنن . و روزی یکی دوبار به جدایی فکر میکنن . فکر هم نکنن ، به کیسهای قبل ازدواجشون فکر میکنن .

جسارت جدا شدن ندارن . جسارت هم داشته باشن راه برگشتی ندارن .
یعنی میخوام بهت بگم که اگر شرایطش واسشون مهیا بشه حداقل از هر 10 زن و مرد متاهل 8 تاشون به جدایی فک میکنن .

یکی به خاطر بچه مخصوصا اگه بچشون دختر باشه .

یکی باباش شکم خودش و خونوادشو به زور سیر میکنه که اگه برگرده کمر باباش میشکنه .

یکی بابا و داداشاش معتاد و عملی هستن که جهنم زندگی خودشو به خونه باباش ترجیح میده .

یکی اثیر و حقیر پول و مال و منال شوهرست . میگه آبم هست . نونم هست . لباسم هست طلا هست . مسافرت هست ... حالا شوهرم دوست دختر داره سکسشم باهام سرده به قبرستون سیاه . کجا ول کنم برم . بزار بمیره همش واسه خودمه .

یکی داماد سر خونه هستش و زیر دسته بیل پدر زن و برادر زن . از زنه و خانواده زنش حالش بهم میخوره ولی پیش خودش میگه من یه آدمی بودم با ک ون لخت . واسه چی جدا بشم . نهایتش زیرآبی یه تیک و توکی هم میزنم . که البته در اینجور موارد عمرا مرد همچین غلطی بکنه . مورد داشتیم که مرده تو همچین شرایطی جرات نداره به زنش بگه تا 1 شب چه غلطی میکردی ...

پس رامین و فرزانه از درون زندگی طرف خبر ندارن . یا که خود تو .

اون داره قبطه خوشی تو رو میخوره و تو داری جداییت رو قایم میکنی !!!!
اون به رو خودش نمیاره تو هم مدام بحث عوض میکنی .

اما نه عزیزم زندگیت رو بکن . مطمن باش تو از 90% متاهل ها خوشبخت تری .
پس خواستم بهت بگم که دم خودت و جسارتت گرم . چون آدمهای قوی تصمیمات مهم میگیرن .

در آخر واسه همه آقا پسرها و دختر خانومها گل آرزوی خوشبختی میکنم و امیدوارم که هیچ زندگی اگر میخواد به جدایی بکشه ، شکل نگیره . مخصوصا اگر بچه ای در میون باشه .

قبل ازدواج دوتا چشم داری چهار تا دیگه هم قرض کن
بعد ازدواج کور باش و زندگیت رو بکن .
اگر بهت خیانت شد یا دروغی بر ملا شد 1 ثانیه به طرفت مهلت نده و مث یه آشغال از زندگیت پرتش کن بیرون .

عزت زیاد
شروع هفته خوبی رو واستون آرزو میکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف زدن دربارش خیلی اسونه استارتر عزیز ،ولی واقعیت با این متن زمین تا آسمونه،اینجا هیچکس از طلاق یکی دیگه حس تحسین ش نمیاد بالا،میزنن تو سر طرف و ذوق میکنن ،نیش و کنایه میزنن تا خود طرف به نتیجه برسه که رابطه شو قطع کنه با همه،من خودم تو همچین شرایطیم لطفا کسی ناراحت نشه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

واقعا اگر بچه دارین جدا نشین نگین حواسمون هست اون بچه واقعا ضربه میبینه  توروخدا یه کم به فک ...

خیلی این فکر اشتباهه 

بچه با یه پدر یا مادر زندگی کنه بهتره تا یه خونه پر آشوب یا مثلاً پدر و مادر خیانت کار 

اضافه کنم که خانما صد برابر بدتر از اقایونن،من هزار بار دلم از دست خانمای دور و ورم شکست،حالا من هنوز مطلقع هم نیستم تو شرایط قبل طلاقم،انگی نمونده که بهم نزده باشن حتی حالا بهم میگن نساز و شوهر بیچاره تو بی دلیل ول کردی و فردا خراب بازی درمیاری و  .. شوهر من همه جور مشکلی داشت،الکل متادون اخلاق بد دست بزن و و و.. فقط ظاهرش خوب و مردمدار بود،لعنت به بخت بدم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خیلی این فکر اشتباهه  بچه با یه پدر یا مادر زندگی کنه بهتره تا یه خونه پر آشوب یا مثلاً پدر و ...

از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعتشو تنها بودن خوبه؟

یه دختر از ۱۴ سالگی وظیفه یه خانم خانه دار رو داشتن خوبه؟

یه دختر ۱۴ ساله مگه نباید فکرو ذهنش درس باشه؟

پ چرا باید نگران شام و ناهار باشه

از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعتشو تنها بودن خوبه؟ یه دختر از ۱۴ سالگی وظیفه یه خانم خانه دار رو داشتن خوبه؟ یه ...

تو کل دنیا کلی مادر سینگل داریم یا پدر سینگل واقعا غذا خیلی ابتدایی و سطحیه. روح و روان بچه خیلی مهمه 

تو کل دنیا کلی مادر سینگل داریم یا پدر سینگل واقعا غذا خیلی ابتدایی و سطحیه. روح و روان بچه خیلی مهم ...

تا به حال استرس اینو داشتی از بابات بخاطر مهریه شکایت بشه؟

تا وقتی به نظر بقیه اهمیت بدیم و بخاطر بقیع زندگی کنیم همینه

بین همین مردم زندگی میکنیم عزیز،دل کهراین حرفا سرش نمیشه،با حرف و حدیث و نیش و کنایه میشکنه