2777
2789
عنوان

سورپرایز بارداری

223 بازدید | 10 پست

خانما امشب همسرم از ماموریت میاد هنوز بهش خبر بارداریمو نگفتم چون دوست نداشتم تلفنی خبر بدم..میخوام سورپرایزش کنم پیشنهادی دارین؟ چطوری خبر بارداریتونو به شوهرتون دادین؟

تو یه جعبه کوچیک جواب آزمایش یا بی بی چکتو بذار کنارشم یه عروسک یا یه لباس بچگونه

یدونه کیک یا درست کن یا بخر و تنقلاتشم کنارش

شام مورد علاقشم درست کن یه جشن کوچیک دونفره بگیرین

خدایا خودت بساز.. تو بسازی قشنگ تره❤

من بعد از آزمایش رفتم به کیک و یه بشقاب و قاشق و چنگال و پستونک و کفش اسپرت خریدم گذاشتم تو جعبه با گل و جواب ازمایش .

عصر شوهرم اومد بهش گفتم رفتم خرید سرراه کیک خریدم بخوریم یهو دلم خواست 

بشقاب نی نی رو هم گذاشتم رو خندید گفت اینو برای خود خریدی؟ جعبه رو بهش دادم گفتم اینم برای تو خریدم 

بازش کرد اول برگهآزمایش  رو دید متوجه نشد بعدش که بقیه وسایلارو دید خیلیییییی خیلیییییییی ذوق کرد و گریه و اشک و ....  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که امروز بی بی چک گرفتم مثبت شد طاقت نداشتم بدبخت خواب بود رفتم بالاسرش نشستم گریه کردم با صدام بیدارشد ترسید گفت چیشده  منم بی بی رونشون دادم.یه خنده ای زد و گفت دهنت سرویس..باز دوباره گرفته خوابید.الانم خوابه و من از ذوقم از ساعت ۵ بیدارم