2777
2789
عنوان

چك آيتول

16714 بازدید | 48 پست

سلام دوستان 

كسى اين سايت رفته ؟ و چقدر ازشون اطلاع دارين؟ واقعا راسته ؟ شما تونستين تسويه حساب كنين؟

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...

سلام چک آیتول واقعیه 

چک آیتول یکی از سایت های وابسته به راهنمایی رانندگی 

ایجاد کار در منزل کرده پلاک هایی که دوربین راهنمایی عکس گرفته رو شما باید به درستی براشون وارد کنین و وارد کردن هر پلاک به درستی ۱۰ تک تومان به شما پول میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چک آیتول واقعیه  چک آیتول یکی از سایت های وابسته به راهنمایی رانندگی  ایجاد کار در ...

از كى ميتونيم تسويه حساب كنيم؟

من دارم باهاش کار میکنم هرچند خیلی مبلغش کمه ولی خب بهتر از هیچیه یبارم تسویه حساب زدم پول ریختن بحس ...

پولش چقدر شدنى ميشه تسويه حساب زد

اولين بار چقد كار كردى ك تونستى تسويه حساب رو بزنى

پولش چقدر شدنى ميشه تسويه حساب زد اولين بار چقد كار كردى ك تونستى تسويه حساب رو بزنى

اولین بار ده تومن شده بود تسویه زدم میخاستم ببینم واقعا واریز میکنن یا نه که واریز شد

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
اولین بار ده تومن شده بود تسویه زدم میخاستم ببینم واقعا واریز میکنن یا نه که واریز شد

ميگه بياد تو حسابت هم پول باشه درسته 

فك كنم گفت بايد تو حسابمون ١٥ تومن باشع اره ؟