2777
2789
عنوان

چك آيتول

| مشاهده متن کامل بحث + 16834 بازدید | 48 پست
اولین بار ده تومن شده بود تسویه زدم میخاستم ببینم واقعا واریز میکنن یا نه که واریز شد

سلام من تازه تو آیتول ثبت نام  کردم بار اول ۲۰ تومن بود تسویه زدم گف از طریق پیامک اطلاع میدیم واریزشو ...چقد طول میکشه واریز بشه؟

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
سلام من تازه تو آیتول ثبت نام  کردم بار اول ۲۰ تومن بود تسویه زدم گف از طریق پیامک اطلاع میدیم ...

سلام نهایت دو سه روز 

برو تو این کانال araddoc  اینم کار در منزله محتوا نویسی هست تو کانالش توضییح داده درامدش بهتر از چک ایتوله

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نهایت دو سه روز  برو تو این کانال araddoc  اینم کار در منزله محتوا نویسی هست تو کانا ...

ممنون عزیزی❤

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

سلام. به راحتی اطلاعات شخصی از قبیل کد ملی، شماره حساب، تصویر کد ملی، شماره کارت، شماره شبا و... رو در اختیار کسی قرار ندید. حتی اگه این چک آیتول باعث درآمد هم بشه، ضررش بیشتر از منفعتشه، چون باعث شبیه سازی و ترفند خیلی از کلاهبردارها میشه. اونم تو کشوری که هستن کسایی که میلیارد ازشون برده شده ولی کسی نمی تونه حقشون بده.

ميگه بياد تو حسابت هم پول باشه درسته  فك كنم گفت بايد تو حسابمون ١٥ تومن باشع اره ؟

سلام 

من خودم تازه ثبت نام کردم و  در عرض 10 روز 90000 تومان کار کردم ...واقعا درسته و زیر نظر راهنمایی رانندگی فعالیت میکنه ...مبلغ بالای 2000 تومان میتونین درخواست برداشت بدید اگر در ساعت 9 صبح درخواست بدید همون روز واریز میشه اگر 9 به بعد درخواست بدین فردا واریز میشه 

سلام  من خودم تازه ثبت نام کردم و  در عرض 10 روز 90000 تومان کار کردم ...واقعا درسته و زی ...

سلام ، ماشاءالله چقد عالى كار كردين ،

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...

من هم دارم کار میکنم ولی هنوز درخواست تسویه نزدم 

چطور بعضیا ۵هزارتا پلاک میزنن واقعا واقعا دمشون گرم روزی ۵۰ هزارتومن کارکنی توخونم باشی عالیه

زیبا ترین هندسه زندگی این است پلی از امید بسازی بالاتراز دریای ناامیدی
من هم دارم کار میکنم ولی هنوز درخواست تسویه نزدم  چطور بعضیا ۵هزارتا پلاک میزنن واقعا واقعا دم ...

٥٠ هزار تومان ميدونى بايد چقدر ثبت كنى؟؟؟؟

چشمات از كاسه در مياد

دوستان منم پلاک زدم ۱۴ هزار شد تسویه زدم واریز کردند کسی که خونه تایم ازاد داره راه خوبیه یه اب باریکه برا خانما

زیبا ترین هندسه زندگی این است پلی از امید بسازی بالاتراز دریای ناامیدی
دوستان منم پلاک زدم ۱۴ هزار شد تسویه زدم واریز کردند کسی که خونه تایم ازاد داره راه خوبیه یه اب باری ...

كاربرى منو تاييد نميكنه😞

سلام  من خودم تازه ثبت نام کردم و  در عرض 10 روز 90000 تومان کار کردم ...واقعا درسته و زی ...

سلام.چرا الان هی پلاک میزنی می ندازه بیرون و هر سه چهر دقیقه ی پلاک میده.پشت سر هم نیست

(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم