2777
2789
عنوان

چك آيتول

| مشاهده متن کامل بحث + 16834 بازدید | 48 پست
سلام بچه ها من بلد نیستم پیام هاتون  ریپلای کنم.میشه یکی به من بگه چرا ثبت پلاک رو میزنم باز صف ...

تو تلگ ر ام بهشون بگو 

واسه ريپلايى هم كافيه فقط اون علامت زير هر پست كه حالت فلشه رو بزنى

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز بعد حساب شما تایید شد؟من ۵ روزه ثبتنام کردم ولی تایید نشده

تو تل گرام  بهشون پيام بدين هروقت پيامو سين كنن تاييد ميكنن

سلام من سایت آیتول ثبت نام کردم ولی پلاک ها رو نشون نمیده برای کسی اینجوری شده؟ مگه بعد از ثبت نا ...

ساعت بندى خاصى داره

اپلیکشن دی جی پی رو نصب کنید زیرمجموعه بیارید تا روزی ۴۰ تومن میتونید کسب  کنید حتما باید کدمعرف بزنید تا با ورود دو تومن ب کیف پولتون اضاف بشه روی کد معرف بزنید کد منو برنید بعد کد خودتونو دریافت کنید اینم کد معرف

Q3BVYY

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

یوتنکیو رو نصب کنید روزی دو بار بازی کنید هر بازی سه تا پنج تومن کسب کنید عالیه اگه کد معرف خواست ازتون بزنید

۰۵۷۱

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
یوتنکیو رو نصب کنید روزی دو بار بازی کنید هر بازی سه تا پنج تومن کسب کنید عالیه اگه کد معرف خواست از ...

چه بازى هستش؟ مطمينه؟

من دارم باهاش کار میکنم هرچند خیلی مبلغش کمه ولی خب بهتر از هیچیه یبارم تسویه حساب زدم پول ریختن بحس ...

چرا من عکس کارت ملیمو میفرستم قبول نمیکنه با اینکه خوانا هست

درسته ما از پشت کوه اومدیم ولی با هلی کوپتر اومدیم :/