2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه باردار باشم؟

282 بازدید | 28 پست

۱۲ اردیبهشت دوره پریودم تموم شد،

الان ۳۰ روزه پاکم، غالبا موعد پریودم ۲۵ ایناست ولی متفاوته هردفعه...

پلی کیستیکم هستم، این ماه تو روزهای تخم گذاریم اقدام نداشتیم، اما بعدش دوبار ...

این ماه خیلی زیر دلم میگرفت، مثلا میومدم نفس بکش یهو رگهای زیر شکمم انگار کشیده میشن میگرفتن، به غذاهای پختنی خیلی میل ندارم بیشتر حاضری علاقه دارم مثل نون پنیر چایی شیرین چندروز پیش بیبی چک زدم منفی بود....

علائم شروع پریود هم که مثل بارداریه الحمدلله😁

بنظرتون تا چندروز دیگه پریود نشدم برم ازمایش؟

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

تا یه هفته بعد پریودت برو آز 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بیبی بزن نشون میده اگه باردار باشی

یه سوال عزیز من دوتا بیبی روژان زدم هاله انداخت بعد 3 تا مدیر زدم منفی شد البته وقتی خریدم گفت 3 روز باید تاخیر پریود داشته باشی واسه مدیر کدوم درسته گیجم

چندروز پیش مدیکور زدم منفی بود هاله هم ننداخت

چند روز پیش با الان فرق داره الان حداقا 5 روز عقب انداختی من 5 روز عقب انداخته بودم تازه شب بیبی زدم یه هاله کم رنگ انداخت ازمایش رفتم مثبت بود

چند روز پیش با الان فرق داره الان حداقا 5 روز عقب انداختی من 5 روز عقب انداخته بودم تازه شب بیبی زدم ...

یعنی میشه

یبار کلی وقت عقب انداختم، هی لکه بینی هم داشتم، بیبی چک زدم مثبت بود رفتم ازمایش منفی بود دیگ از بیبی چک متنفر شدم 

یعنی میشه یبار کلی وقت عقب انداختم، هی لکه بینی هم داشتم، بیبی چک زدم مثبت بود رفتم ازمایش منفی بود ...

ایشالا اینبار مثبته منم بار اول اصلا باورم نمیشد از ازمایشم میترسیدم  4 سال منتظر بودم با کلی بیبی چک مثبت ومنفی

ایشالا اینبار مثبته منم بار اول اصلا باورم نمیشد از ازمایشم میترسیدم  4 سال منتظر بودم با کلی ب ...

ان شاءالله هرچی خیر و صلاحمه

ان شاءالله شماهم بسلامتی و راحتی بارداری خوبی رو داشته باشی  و یه نینی صالح و سالم و ناز رو بدنیا بیاری.