2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات فقیرانه ی زندگیمون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5663 بازدید | 63 پست
اره بابام خیلی غصه میخورد خودش عزیزم شوهرم خودش درگیر خونه ساختنه بخدا نمیشه تو این شرایط توقعی ازش ...

توقع آن چنانی که نه

در حد ضروریات رو تهیه کنه

که به باباتم فشار نیاد تو این گرونی

اگه میتونی خودتم برو سرکار

خدا هبچ‌پدری رو شرمنده زن و بچش نکنه بحق این ماه عزیز

الهی

باورت میشه تو دنیا بیشترین چیزی که آزارم میده شرمندگی پدر جلو بچه هاشه؟

چون از بچگی عجججیب حسش کردم

خیلی سخته بچه باشیو یه بار نتونی به بابات بگی برام یه ادامس بخر چون بگی شاید پول تو جیبش نباشه و شرمنده بشه.

نمیدونم چرا سه تاموم درکمون بالا بود برا همین بیشتر اذیت میشدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢😢الهی بگردم ...خدا هیچ مردی رو شرمنده زن و بچه نکنه ...عزیزم الان شما خودت کار کن هم جهازتو بخری ...

شوهرم شغل معمولی رو اجازه نمیده شغل مرتبط با رشته مم یه خرده زمان میبره تا جور بشه فعلا درگیر کاراشم

هععییی خواهر غصه نخور من خودم تو خونه پدریم پادشاهی میکردم تک دختر و همه چی به کام

ازدواج کردم شوهرم بدون پشتوانه ولی باجربزه خودش زندگیه خوبی رو برام درست کرد کم و کسری نداشتم بیشتر از همه عروسای فامیلشون به سر و لباس و طلا و.. میرسید ولی حیف ک حانوادش گند زدن به همه چی تو عرض چند ماه خونه و ماشین و ... از چنگمون در اومد داستانش طولانیه 

الان سه ساله عروسی کردیم و یه دختره یکساله داریم  خدارو شکر محتاج کسی نیستیم ولی به سختی میگذره خیلی سخت

هیچوقت فراموشم نمیشه تو بارداریم چه شبا ک میرفتیم خونه پدرشوهرم و برگشتنی با اون وضعیت باید پیاده برمیگشتیم و اونا ک کاملا از شرایط ما خبر داشتن حتی یه تعارف نمیزدن ک ماشین دم در پارکه برسونیمتون ؟یا وقتی دم عید بود با مادرشوهر و خواهرشوهرم رفتیم بازار کلی خرید کردن اونوقت منه باردار هوس یه بستنی کرده بودم اما پول تو جیبم نبود 😐😐😐😐 اگه بخوام بگم تا صب حرف دارم ولی بیخیال خدا اون روزارو دیده صبر منم دیده خودش میمونه و قضاوتش و حکمش 😊

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
الهی باورت میشه تو دنیا بیشترین چیزی که آزارم میده شرمندگی پدر جلو بچه هاشه؟ چون از بچگی عجججیب حس ...

خدا درک حال و اوضاع باباتونو بهتون داده بوده.

منم این مسئله واقعا رنجم میده که پدری شرمنده بچش باشه.باز زن بزرگه کنارمیاد رودلش میزنه ولی بچه کوچیک که نمیفهمه.

یادمه یه بار ۳۰ شهریور بود سه تایی منتظر بودیم بابام از در بیاد بگه پول اوردم بریم خرید مدرسه دم د ...

همیشه شهریور نحس بود

یادمه شهریور بود ماهم ۳تا بچه مدرسه ای ،کیف و لباس میخواستیم

یکی داداشم ۵سالش بود،مامانم حامله بود رو پنجمی

۳ماه بود به بابام حقوق نداده بودن،از طرف کار بابام چون ما معدلمون خوب بود نفری ۱۰تومن جایزه دادن ما هم خوشحال که میدیم جای لوازم تحریر و لباس

۲۵شهریور بود بچه دنیا اومد از طرف بیمارستان گفتن چون بچه پنجمه باید جریمه بشید دفترچه بهش نمیدیم ۲۵هزار تومن هم باید جریمه بدین

اون دوتا ۱۰تومن ما و یه قلک مامانم داشت شکوندیم ۵تومن دیگه توش بود دادیم بیمارستان😢😢

صفر صفر شدیم

سال ۷۵

هععییی خواهر غصه نخور من خودم تو خونه پدریم پادشاهی میکردم تک دختر و همه چی به کام  ازدواج کرد ...

عزیزم😔

چقد دل آدم میسوزه اونایی که موقع داشتنت پیشتن وقت نداریت اولین نفر خودشونو میکشن کنار

همیشه شهریور نحس بود یادمه شهریور بود ماهم ۳تا بچه مدرسه ای ،کیف و لباس میخواستیم یکی داداشم ۵سالش ...

قشنگ درک میکنم اون لحظه چه حالی داشتین.

من ده روز مونده به اول مهر شبا کابوس میدیدم 

همش ۹ سالم بود

همه ی بچه ها ذوق مدرسه رفتن داشتن من هی دعا میکردم اول مهر دیرتر برسه

عزیزم😔 چقد دل آدم میسوزه اونایی که موقع داشتنت پیشتن وقت نداریت اولین نفر خودشونو میکشن کنار

سختی تو زندگیه همه هست حالا یکی مالی یکی سلامتی و .... مثلا شوهر من یه دایی داره ک فوق پولداره تو هر شهری یه خونه با لوازم کامل داره زنش هروقت میگه بیا بریم بازار زیر دو تومن خرید نمیکنه هرچی ببینه ک دلش میخواد بدون توجه به قیمت میخره خیلی خیلی زیادم در حق من بدی کرده و بهم تیکه بی پولی انداخته مثلا چندبار گفته چجوری تو خونه ب این کوچیکی زندگی میکنی یا مثلا یه لباسی ک قیمتش 500 تومن بود رو با لحن بدی جلوی شوهرم و فروشنده بهم گفت واقعا تو 500 تومن تو جیبت نیست و اومدی خرید ؟😐 ...ولی الان ما از یجا فهمیدیم ک شوهرش داره بهش خیانت میکنه این خودشم میدونه ولی از ترس اینکه آبروشون نره جیکش در نمیاد .

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
سختی تو زندگیه همه هست حالا یکی مالی یکی سلامتی و .... مثلا شوهر من یه دایی داره ک فوق پولداره تو هر ...

ای خدااا

چطور میتونن اینجوری دل بشکنن؟؟

جدای از خیانت شوهرش به نظرم خدا پول بهش داده و شعور نداده.

تو شهر خودمون یکی هست بی نهایت پولداره

همه میشناسنش

تو چند تا کشور خونه داره

ولی ۳ تا بچه اورد هر سه تا سندروم داون 😢

یکیس فوت کرد اون دو تا هنوز زنده ان 

فک کن چقد سختا براشون