2777
2789
عنوان

مسافرت در 3 ماه اول بارداری

3782 بازدید | 42 پست

دوستان تا حالا کسی بوده توی اوایل بارداریش با ماشین مسافرت رفته باشه؟شوهرم گیر داده بریم چند روز مسافرت.منم هفته ی 6 بارداریمه.اصلا زیر بار نمیره نریم.تو این ماه میشه دومین مسافرتمون.خیلی خطرناکه؟

و خدایی که به شدت کافیست....

نرو بنظرم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ماشین سنگین که کلی هم تکون داشت رفتم سفر اون موقع 4ماهم بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

واقعاچطوردلت میادعزیزم جاده هزار پیچ و پس داره وهزاراتفاق‌ بنظرم نـــــــرو

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

تاحدودی خطرناکه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

من تو هفته ء٦ مسافرت خارج از كشور رفتم.مجبور شدم.ولي خداروشكر همه چيز اكي بود.به نظرم بايد مراقب بود اما سخت نگرفت.هرچي خساس تر ياشي بد تره.آيت الكرسي تو راه بخون

شاید باورت نشه من تو ماه دوم بارداری رفتم قلعه رودخان 900 پله رو رفتم بالا.انقدرم پیاده روی کردم خداروشکر دخترمم سالم به دنیا اومد.خدا باید مراقب نینیت باشه عزیزم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

خواهرشوهرمن رفت چیزی نشد تازه چنربار رفتن ماهای مختلف به من کلی دق دادکه شما نمیرید ما همیشه میریم

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!