2777
2789

سلام  من قراره هفته آینده آی یو آی انجام بدم یه هفتس دندونمو کشیدم کلی ژلوفن و اموکسی خوردم و میخورم هنوزم درد دارم در حد مرگ. نمیدونم آی یو آی انجام بدم یا بزارم برا بعد 🤕😭😭😭داروها تاثیر دارن؟ بعد ای یو ای استراحت لازمه؟

اگر مجبوری دارو مصرف کنی بذار برای بعد ولی بهتره با دکترت مشورت کنی گلم.من هم بعد از آی یو آی و هم آی وی اف استراحت کردم .کلا استراحت نسبی خوبه داشته باشی و مهمترین چیز خواست خداست و بعد آرامش و شادی و خندست.

نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست !

داروها رو نمیدونم اما آی یو آی استراحت مطلق لازم نداره

فقط کارای سنگین انجام نشه

کارای روزمره اشکال نداره

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مجبوری دارو مصرف کنی بذار برای بعد ولی بهتره با دکترت مشورت کنی گلم.من هم بعد از آی یو آی و هم آ ...

الان مجبورم ولی نمیدونم تا هفته آینده این درد کوفتی تموم میشه یا نه

اگر مجبوری دارو مصرف کنی بذار برای بعد ولی بهتره با دکترت مشورت کنی گلم.من هم بعد از آی یو آی و هم آ ...

آرامش و  شادی که صفر با این درد مگه میشه شاد بود انگار فکمو شکستن😭