2777
2789

ما سه ساله که سر خونه خودمونیم. یه خونه اجاره ای. تو این سه سال تونستیم یه ماشین بخریم. هیچ کمکی از هیچ طرف نداشتیم. چون هیچ کدوم از خانواده ها نداشتن. از سال اول هر سال ما 10 میلیون کم میاریم. شغل شوهرم آزاده. یعنی الان 10 میلیون بدهکاری داریم. امروز شوهرم گفت من شبا و روزا خواب ندارم از فکر و خیال. جیگرم سوخت. شوهرم 30 سالشه. به خدا انصاف نیست تو این سن اینقدر زبیچاره باشیم. اگر خرج الکی میکرد دلم نمیسوخت. همیشه با برنامه کار میکنه. امروز کلی باهاش حرف زدم و سوختم. الهی بمیرم براش

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

کاش داشتم بهش کمک میکردم. خودمم هیچی ندارم. حتی طلاهامو فروختم. تموم دل خوشی شوهرم به ماشینشه. ولی شاید مجبور بشیم بفروشیمش

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام دور و وریامون وضع مالیشون خیلی خوبه. پول واسشون ارزشی نداره. ولی ما همیشه لنگ 1000 تومنیم

مام خیلی بدهی داریم شغل شوهرمنم ازاده این ماه ۱۷ تومن چک داره و ماهی ۸ تومن چک ۲۷ سالشه

ما هم کل جوونیمون داره با فکر و کابوس میگذره

نمیر !

مام همینیم به هر حال تو فرهنگ ما این مردِ که عهده دار معاش زن هست وچرخ زندگی را باید بچرخونه حالا ما هم هیچ کمکی نداشتیم و خودمون بودیم از اول وهمیشه هم لنگ پول پیش بودیم ولی الان که 14 سال گذشته خدارو شکر هم خونه داریم هم ماشین البته بگما کلی هم قسط داریم

اینجوری بهترِ اتفاقا زیر بلیط هیچکی نیستی عزیزم

ده میلیون که خوبه عزیزم خدامیرسونه درست میشه

آخه 3 ساله ما همش لنگیم. خسته شدم دیگه