2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

عجیب تر از همه حلیم و قیمه بود

هرکاااااار کردم این دوتارو بیارم کنار هم تصور کنم دارم میخورم نشد  که نشد اصن نتونستم مزشو تصور کنم حتی

من تخم مرغ گوجه که درست میکنم باید حتما با خیار بخورم

و 

حلیم با نمک فقط 

هرکی جلوم رو حلیمش شکر بریزه جیغم میره هوا

با اب کله پاچه دمپخت درست میکنم معرکه میشه 

مادرشوهرم دزفولیه

یه سری واسم غذا اورد از دزفول 

من ابادانم خودم

برنج ماش با ارده 😖

دلو رودم خورد. بهم

البته بنده خدا خودش فهمید

گفت دوس نداری

گفتم نه راستش علاقه ندارم به غذای اینطوری

گفت فدا سرت به زور نخور حالت بد میشه

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها تو برنامه دورهمی دیدم

یه بازیگر زن

واسه مهران مدیری 

دمپختک درست کرده بعد روش تخم مرغ نیمرو گذاشته😩نه خداااااااااااااا مطمئنم اون تخم مرغ باید دور ریخته بشه 😤تخم مرغ رو برنج چییییی میخواد

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
هنوز نخوردم ولی عکسش دیدم😅 دوست پسرم میگه مامانش باقالی با پوست میپزه..توش تخم مرغ میریزن سرخ شده ...

یه جور غذا هست تو اصفهان اشتباه نکنم روغن جوش و باقالی رو میپزن با آبش روش روغن داغ میریزن و تلیت میکنن تعریفش رو شنیدم گفتن خیلی خوشمزه است

ن که ندیدم حلیم با قیمه!!!خودمم مشهدبزرگ شدم.. حالا اصلا ما حلیمو با قیمه بخوریم .. کسی حق نداره بی ...

اره اینکارشون زشتو توهینه ادم ناراحت میشه ولی واسم جالب بود ندیدی من از هرجای مشهد حلیم میخرم با قیمس 

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
یه جور غذا هست تو اصفهان اشتباه نکنم روغن جوش و باقالی رو میپزن با آبش روش روغن داغ میریزن و تلیت می ...

شاید همون باشه این تخم مرغ هم داشت

خودش میگفت عاشقشن این فصل هفته ای چتد بار میخورن...حالا قرار برای منم بیاره😅امیدوارم خوشمزه باشه

دلم آب دوغ خیار خواست 

آی میچسبه😍😍😍😍

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
من رو خرما نمک میریزم میخورم😁😁😂😂😊😊

وااااای نه تو دیگه خیلی عجیبی😂😂😂😂😂

دلم آب دوغ خیار خواست 

وااای باپر سیرو گردو😍

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
عجیب تر از همه حلیم و قیمه بود هرکاااااار کردم این دوتارو بیارم کنار هم تصور کنم دارم میخورم نشد &n ...

چه مادرشوهر فهمیده ای

یه جا اموزش مربای بادمجون گذاشته بود    

مثل این میمونه ترشی موز درست کنن😟

دلمه برگ مو رو فقط پلو و لپه و شويد زده بود توش بدون نمك و ادويه همه رو ريختم سطل اشغال همسايه اورده بود 

خودشون نمك نميخورن دليل نميشه برا منم نمك نزنن يه بار هم اش اورد يه قاشق خوردم بالا اوردم انگار بالا اورده بودن تو ظرف ☹️☹️☹️