2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
چه جالب یعنی اصلا سیر یا پیاز تفت نمیدید ادویه نمیزنیدتوش؟ اینجوری خیلی بی مزه نمیشه؟

نه اصلا .غلیظ درست میکنه مامانم بعدم خودش ی مزه خاصی داره ی کم ترشه

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روده ی گوسفند چی. اونکه دیگه محتویاتش خیلی کثیف بوده که. جیشیه که. یعنی واقعا تمیز میشه‌؟؟

جیشی نیس 🙈بدتر از جیش 

تمییز میکنن دیگه منکه خیلی دوسدارم همیشه خوشگوشت سفارش میدم

وقتی دنبلان میخورن به به و چه چه ... مرغ که عالیه پس😖😖😖😖😖

دنبلان یه بار خوردم واقعا مزه اش بهتر از بقیه ی امحا و احشا گوسفند نیست  خوئک یا دنبه همون مزه رو میده 

من شنیدم شیر و گوشت تو اسلام مکروهه باهم مصرف شه  تو یهودیا که حرامه کلا شیر و گوشتو تو یه یخچ ...

نشنیده بودم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
جیشی نیس 🙈بدتر از جیش  تمییز میکنن دیگه منکه خیلی دوسدارم همیشه خوشگوشت سفارش میدم

😂😂😂😂😂

همی جا چندنفر گفتن حلیم هم هستش گفتن اونایی که حلیم با نمک میخورن یه قاشق قیمه روش میریزن درضمن من چ ...

من که بچه مشهدم ندیدم حلیم با قیمه!!!!

لحنمم درست بود..

اونی که تو پرانتز گفتم رو فقط به شما نگفتم به همه گفتم.

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
فكر كنم اون مهياوه است . قشم و بندر عباس يه نوني ميپزن بنام نون تومشي . روش مهياوه مي مالند يا پنير ...

آره اسمش همینه ولی خیلی بده حس بدی بهش دارم

منم مشهدیم خوب هم شله رو با قیمه میخوریم هم حیلمو دیگ  درسته هردوش فرق داره ولی هردورو باقیمه م ...

ن که ندیدم حلیم با قیمه!!!خودمم مشهدبزرگ شدم..

حالا اصلا ما حلیمو با قیمه بخوریم .. کسی حق نداره بیاد پیف پیف کنه یا عوق بزنه😒😒😒

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
امضات حس خوبی داد بهم     کپیش کردم تل گرامم..... راضی باشین    

❤❤❤

لوبیا داشت !!!! عطر قرمه سبزی داشت !  با کرفس! ببین چی بود  ک من فقط آب خورشت رو   ...

منم گاهی حوصله نداشته باشم خورشت کرفس درست کنم کرفس میریزم توقرمه سبزی خیلیم خوشمزس😋😋

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ