2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
مامان منم میخوره فامیلمون میخورن کلن من نمیخورم تازه فامیلمون دمی گوجه رو با انگور میخورن من امتحان ...

دیدم کته و انگور هم بعضیا میخورن یا با خیار

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
شما کجایین؟ تو شهرتون بنه هست؟ منم همسرم و دخترم نمیخورن

بنه چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم آش سیرابی  یک غذای عجیب وغریب هس که دیشب برای افطار جایی مهمون بودم دیدم

خوشمزه بود حالا؟؟ من آش جو با سیرابی خوردم معررررکه بود

من بعضی وقتا یکم رب میزنم در حد یک قاشق مربا خوری برا لعابش. و طعمش.اینو از تو اینترنت یاد گرفتم.زدم ...

نه بعضي کلا رب فقط بهش میزنن و طعمش کلا با قورمه سبزي متفاوت میشه 

بد میشه 

سور😐جنوبیا میخورن من خودم اولا چندشم میشد بخورم ولی یه بار ک امتحانش کردم عاشقش شدم...ماهیای ریز ک مابهش میگیم حشینه رو تمیزش ک کردیم بعد نمک روش میریزم و ابملیمو و فلفل بعدچندماه باید بزاری تا نرم بشه 

عشق جانم دوست دارم😍
سور😐جنوبیا میخورن من خودم اولا چندشم میشد بخورم ولی یه بار ک امتحانش کردم عاشقش شدم...ماهیای ریز ک ...

همونکه تو ظرف یا بشکه توی آفتاب میزارن دائم باید هم بخوره میگن بوی بدی داره که😟😟😟😟

همونکه تو ظرف یا بشکه توی آفتاب میزارن دائم باید هم بخوره میگن بوی بدی داره که😟😟😟😟

فكر كنم اون مهياوه است . قشم و بندر عباس يه نوني ميپزن بنام نون تومشي . روش مهياوه مي مالند يا پنير و مخلفات ديگه . من قشم خوردم اول نميدونستم مهياوه چيه . نون رو هم با مهياوه و هم با پنير برام درست كرد بعد شنيدم مهياوه همون ماهيه كه تو كوزه ترشيش ميندازن 

وای وای جاش تو جهنمه دروغگوی خوشمزه😂😂😂😂😂😘

😂😂😂😂😂 آره دقیقا 😄😄😄

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
من‌ خورش ماست رو تو بفرماییدشام دیده‌ بودم و خیلی دلم می‌خواست امتحان کنم  خانواده شوهرمم ...

دقیقتااااااااااااااااا حسی که اولین بار امتحان کردم خورشت ماستو  

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
من‌ خورش ماست رو تو بفرماییدشام دیده‌ بودم و خیلی دلم می‌خواست امتحان کنم  خانواده شوهرمم ...

مطمعن مطمعنم اونجایی که خوردی بد بوده.

وگرنه من خورشت ماست تو مهمونیا درست میکنم معرکه. طعم اصلیشم زعفرونه و شیرینه.