2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107545 بازدید | 2677 پست
گفتن تو کرمان نیست و من الکی گفتم مدرک آوردم

خب حتما همه جاش نمیخورن یا شایدم شایعست  .. الان میاد ناراحت میشه. البته من یک بار شنیدم بیرجند میخورن. ولی باور نکردم. گفتم مگه چین. بیرجندیا ناراحت نشن فکر کنم من درآوردی باش

وای تاپیکت دل و روده آدمو بالا میاره خخخخخ

ازهمه بدتر بعضی غذاهای فوق بیمزه قوم شوهرمه، وای مزه آب میده

مزه هیچی نمیده

چون هیچ ادویه ای بش نمیزنن اه، نه نمک نه ادویه و ابلیمو و فلفل !!!

حلیم کاملا بی مزه

همینطور قرمه، سوپ و.....

اه اه

نمیدونم حالا بخاطر خساستشون یااینکه فکرمیکنن برا گوارش مبارکشون ضرر داره!! 

حالا مادر و اقوام من برعکس انقد ادویه و سبزی خشک و مزه دهنده دارن انگار عطاریه خونشون.

حالم بدمیشه گاهی از بی مزگی و بی نمکی غذاشون

بدبختی تاهم بخای بری یه نمک بیاری، فوری خارشوره جوریکه همه بشنون میگه وای مهری هنوز نخورده نمک میزنه، عادت دارن همه چیو شور بخورن و....

اه اه اه ، 

جان مادرتون یه کم نمک و ادویه بزنید ب غذاهاتون ملت شریف ایران خخخخ

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پفک نمکی مینو با نون میخورم و خیلی هم خوشمزست به نظرم  اگه کاهوی تازه و ترد خونه باشه سر نا ...

سالاد الویه رو بریز رو برگ کاهو به جای نون واااای ملدددددم😍😍😍😍😍😍😍

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
شیر و توت یا شیر و انجیر خاصیت دارویی داره خیلیم خوشمزست هم واسه معده خوبه هم سینه درد و اینکه طبعشم ...

من امشب شیر و با طالبی و هندونه و شکر ریختم توی مخلوط کن عالی شد هم طعمش هگ رنگش 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
شوهرم نون وپنیر وکاکایو میخوره😐 نون وپنیر سکنجبیکن😣 برادرشوهرم ماست میریزه تو کاسه ابگوشتش 😷😷 ...

اه توروخدا ایقد نگید استفراغ حالم بهم خورد بخدا. کلا شماها ماست رو حروم کردین رفت. من دیگه لب به ماست نمیزنم .از آبگوشتم حالم بهم خورد 😷😷😭😭😭😭

وای تاپیکت دل و روده آدمو بالا میاره خخخخخ ازهمه بدتر بعضی غذاهای فوق بیمزه قوم شوهرمه، وای مزه آب ...

من جای توباشم ازین فلفل و سماق و  نمکهای کوچک توی بسته تک نفری میخرم میزارم تو کیفم 

مگه خلی غذای بی مزه بخوری اه اه 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
عشق منه شیربرنج کنگر😍

جان   

وای از شیربرنج ‌و فرنی و اینا بیزارم

شیرچندساله ب زور میخورم، اونم خامه روشو اصن نمیتونم بخورم

کره، چربی،دنبه اصن وایییی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
آش شله قلمکار هم مال ماست اصلا هرچی که خوشمزست و عجیبه واس ماست😅😅

دقیقا😍😍😍😍😍 واقعا دوغ و‌گوشفیل...خورشت ماست جووون  شلخ قلمکار😍😍😍 بریونی 😍😍😍😍😍 گزمون😍بستنی گزیمون😍😍😍عالین عالی

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
وای تاپیکت دل و روده آدمو بالا میاره خخخخخ ازهمه بدتر بعضی غذاهای فوق بیمزه قوم شوهرمه، وای مزه آب ...

بگو خاندان محترم و بی سلیقه ی شوووهر 😂😂😂😂😂

من جای توباشم ازین فلفل و سماق و  نمکهای کوچک توی بسته تک نفری میخرم میزارم تو کیفم  مگه ...

ایول به این راهکار😍

یعنی عدس توش قاطی میکنین؟ یا عدسی رو جدا میریزین روش؟ حلیم شیرین میکنیین بعد عدسی هم میریزین؟

ن اصن حلیم شیر و شیرین نمیکنیم اول عدسی میریز تو ظرف بعد حلیمو میریزن خودمون قاطی میکنیم صبحانه هستش

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

وای من الان حالم بد شد یک زحمت کشید عکس سوسکارو گذاشت  یکیم از محتویات شکم که میاد بالا حرف زدم. اصلا دگرگون شوم . معدم بهم ریخ😩😩😩😩

من جای توباشم ازین فلفل و سماق و  نمکهای کوچک توی بسته تک نفری میخرم میزارم تو کیفم  مگه ...

عالی بود باورکن دیگه میبرم

بدبختی انگ میزنن زود ب آدم !!!!

قورمه سبزی مزه گوشت پخته و سبزی میده فقط

حلیم ماکجا ، مال اینا کجا. حلیمشون فقط گندمو میزارن میپزه، یک ذره هم مرغ یانمیدونم گوشت میزنن همین !! مزه آب میده. اصن آدم زده میشه از حلیم!

ب ما میدن ببریم خونه باید کلی ادویه بزنم تا بتونم بخورم، دارچین و روغن داغ ونمک و فلفل، گاهیم شده خودم گوشت پختم باز ریختم توش....

حالا برعکس غذاهای مامانم ، مادربزرگ و خاله هام درحد معجونه انقد که ادویه ها و چاشنی های خوب میزنه و وقت میزاره و حرفه ایه.محشره اصن ، یه قابلمه بزرگ ازهرچیزش بخوری سیر نمیشی...